Tothom a ballar!

DDRteam.gif

Toca ballar! Pas a la pista DDR!


(De passada, vegeu el gran Kal en acció!)

Uau.


(Ara atenció a aquest més vergonyós… que no és el que sembla!)

A poc a poc anem millorant, però coooooosta.


(Contempleu aquest parell fent piruetes!)

Aviat farem el mateix…


(I aquest?! Si jo tot just estic arribant al seu nivell!)

Buf, potser ens costarà un xic més…

I el més difícil és trobar les coreografies idònies. A mi la tralla i tot això em ratlla un ou, per la qual cosa em passo el dia buscant música discotequera més tipus 70 o 80, o bé que tinguin algun atractiu extra del tipus bandes sonores de sèries o de cinema. I després del CD que em va passar l’amic Kal, puc enorgullir-me de dir que he trobat la web ideal on anar de pesca! (Avui mateix l’he trobada!)

Brutal. Ideal per a iniciats i professionals… Té una secció de descàrrega farcida de fitxers comprimits, i com que hi ha molta palla que no m’interessa, el que he fet és anar obrint aquests arxius (sense gravar-me’ls, obrint-los des de la carpeta temporal del navegador) i copiant-me únicament les cançons que m’interessen. Entre això i l’arsenal d’en Kal ja tinc un bon calaix per no parar de ballar!

Seguiré buscant, però val a dir que tinc passos per provar de sobres. Menys… Uh… Algú sap on trobar AQUESTA COREOGRAFIA?! Jo la vuuuuuuuull! (He trobat un fotimer i mig de coreografies de sèries d’Animé que no conec ni m’interessen, però no hi ha hagut pebrots de trobar aquesta!)
😉

Quan la tingui només em faltarà entendre el sistema de classificació per dificultat… Perquè va per “passes”… Però poden ser de diferents colors… Què diferencia quatre passes verdes de dues vermelles?!

😀

Visca el post “stepmaniàtic”! (Es nota que l’inici de semestre m’està ofuscant?! Això d’estudiar tant…)

,

0 Responses to Tothom a ballar!