Actualitzant a ritme de 'Monkey'!

Què?! Que no actualitzo?! Apa?!

Bé, sí. És cert. He canviat de feina… I és que anava a quedar-me a l’atur i a tenir tot el temps del món per dibuixar, guionitzar, riure, jugar, endreçar i fer blogs… però he tingut tanta mala sort que he trobat una nova feina i l’he començada dos dies després que no em renovessin contracte a l’anterior!

En tot cas, la nova feina m’ocupa més hores i entre el teatre i els projectes “extralaborals” no em permetrà anar tant a la meva ni tenir tant temps per mi com abans. Però aguantarem uns mesets per provar a veure què, eh? Que no diguin que no hi poso ganes!

Mentre preparo alguns posts ensenyant les feinetes fetes recentment, aprofitaré per anar bavejant amb un passió meva… I és que si els culés s’emocionen quan el seu equip fa triplent, ¡¿què coi hem de fer els fans de la saga de videojocs Monkey Island quan després d’anys de no saber-ne res ens donen la sorpresa a la fira E3 dient-nos que estan preparant DOS jocs nous de la saga?! Estan treballant en una seqüela per capítols (Tales of Monkey Island) i en un remake total del primer joc (The Secret of Monkey Island) per PC i Wii!

La seqüela (el CINQUÈ capítol de la saga, que a sobre anirà dividit en subcapítols):

I el remake (atenció a la comparativa amb l’original, que he posat a sota):

El millor és que Ron Gilbert, el creador de la saga, torna a participar-hi i que la cosa porta molta empenta. Me n’alegro molt! (Tràilers d’un i altre!)

Ja va creixent la llista de videojocs que sóc capaç de comprar-me tot i no tenir temps per jugar-hi mai! (Afegiu-hi els Caçafantasmes i el dels Beatles!)
😉

Va, i no puc estar-me de recomanar AQUEST TRÀILER en concret del joc dels Beatles, que és una passada que fara les delícies de tot seguidor del grup!

😀

,

2 Responses to Actualitzant a ritme de 'Monkey'!