Caçafantasmes 3 (va de debò)

Logo GB

Anunciat el nou projecte de la franquícia dels Caçafantasmes, només volia deixar apuntat aquí que segueixo amb la neura de defensar el reboot més tou i feminitzat que Paul Feig va dirigir el 2016 i que em va donar hores de debat i discurs (incloent algun podcast i una presentació d’un llibre sobre personatges femenins on feia de moderador). Però el pas del temps m’ha fet acceptar que realment la pel·li és fluixota, tot i tenir algunes actrius que adoro i algunes (alguuunes) decisions encertades. Acabarà formant part de la meva llista de “males pel·lis, bons records”, em temo!

Comparteixo un vídeo en anglès on analitzen amb profunditat (30 minuts!) la qüestió, concloent que el problema més greu és com es va decebre als seguidors de la saga oferint-los un concepte (un reinici) que ningú no volia. El fet que fossin dones era el de menys, per més que acabés sent el cavall de batalla de molts discursos (incloent el meu).

Vet aquí la història darrera la història de les Caçafantasmes de Paul Feig:

Dono per tancat el tema que vaig iniciar amb aquell post de 2016, amb això. Tinc ganes de veure la tercera pel·li! I m’encantaria que tinguessin alguna deferència amb les noies de la de 2016 (una visió d’una dimensió paral·lela, o les noies fent un cameo a l’estil del que van fer els nois el 2016), tot i que no hi compto gens.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari