Recors de caminades passades…

Treballar 8 hores a 1 hora de casa = 11 hores fora de casa (feina + dinar + desplaçament d’anada i tornada)

Però veient com està el pati amb tanta crisi procuro no queixar-me i vaig acumulant forces per quan tingui temps a dedicar a activitats més creatives. (Queda clar que les 13 hores restants del dia les guardo per fer algun encàrrec extra, col·laborar en ràdio, curts o teatre, dormir i passar vida en família.) Per tant, em vaig fent a la idea que el blog va morint lentament a causa de la falta de temps. Si la cosa s’allarga més hauria de rumiar-me fermament tancar-lo! Però de moment…

Avui repasso els sis cartells d’una caminada local que he fet els últims sis anys. M’agrada força com ha evolucionat l’estil i com ha anat sortint una estètica pròpia. Però reconec que ja seria hora de modificar el disseny de la maqueta:

6anysdecaminades

He fet rètols esporàdics per a altres caminades d’altres pobles, però aquesta ha estat la més constant i continuïsta: La vaig heretar el 2004 i em van donar com a directrius que reaprofités els dos personatges (que s’havien creat en cartells anteriors) i hi sortís una fona en un racó o altre.

🙂

,

One Response to Recors de caminades passades…