Començar amb bon peu

«A nosaltres el SingStar ens va canviar la vida!»
—:: _Mò_ i arkitekt ::—

Doncs a mi m’han regalat això:

Que no té res a veure amb el SingStar… o potser una mica. Si l’un és per cantar… això són dues fabuloses pistes de ball DDR USB per a l’ordinador! Ara porto dos dies que només faig que saltar! (Un amic flipava quan em va trucar l’altre dia al matí i jo tenia la veu ronca com si dugués una ressaca de cavall!) Vejam si haurem trobat, per fi, un sistema per fer un mínim d’exercici!

😀

[Nota mental: DDR vol dir Dance Dance Revolution. Un dels noms, entre d’altres, que rep aquesta mena d’activitat! Cosa que no sabia fins ahir.]

ECSfiles.jpgFeia anys que no rebia un regal tan inesperat. Tota una sorpresa! (Kaaaaal-El, necessito consells teus, gran gurú del DDR! Ja tinc l’Stepmania! Quins coreografies recomanes?!) De moment he descobert els pacs d’un tal Elidas amb coreografies de cinema, Anime o videojocs! Uauh!

😀

Altres motius per començar l’any amb bon peu? Doncs una prova concertada per treballar a una empresa important (que tampoc vol dir res mentre no la superi), haver aprovat tots els treballs de la Universitat (només falten les proves finals per acabar el semestre amb èxit) i haver rebut un temptador encàrrec d’en Jun i la Cè pel qual estic rebent ànims i felicitacions d’amics i familiars.

Comencem l’any amb bon peu. Ara a veure on ens porta!

La veritat és allà fora. Al fons a l’esquerra.

, , ,

0 Responses to Començar amb bon peu