Dos de molt diferents però amb personalitat

Un conegut em deia que comento novetats poc “novetats”. És cert. Se m’acumula la feina i vaig a un còmic per setmana, aproximadament. O menys. Però la intenció d’aquesta secció no és estar al dia (per això hi ha altres webs), sinó fer un repàs a tot allò important que s’acumula a les prestatgeries de les botigues especialitzades i, mal m’està dir-ho, a les pròpies de casa dels aficionats. Són apunts, idees i ressenyes per a qui puguin fer un mínim servei. Mai se sap…

I avui en destaco dos:

Costa trobar còmics amb personalitat i ganes de ser rellegits, per això és interessant destacar…

Castle Waiting és una sèrie que revisa els contes clàssics mesclant-los en un món paral·lel on els finals feliços només són el principi. Què fa el servei de la Bella Dorment quan aquesta fuig amb el Príncep Blau? Doncs indignar-se i esperar al castell que torni la reialesa. I per allí aniran desfilant els més curiosos supervivents del món dels contes. Aventura i humor amb firma femenina i un Premi Eisner i Harvey al darrera.

El Señor Jean és un personatge arxiconegut del duet Dupuy i Berberian. Millor àlbum a Angoulême, narra la història costumista d’un home que voreja la trentena i com evoluciona la seva vida a la recerca de parella i estabilitat emocional. Norma ja n’ha publicat 6 números, tots recomanables.

Dos grans títols a descobrir per qui encara no ho hagi fet!

Medley, Linda. Castle Waiting. Norma, 2007.  2 toms de 200 pàg. 15E | B/N

Dupuy; Berberian. El Señor Jean. Norma, 2006-07. 6 àlbums de 48 pàg. 10E | Color

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari