Els esbossos de Kadingir (IX)

Tres coses ràpides:

– Estic rumiant com capturar un petit tastet del DVD (sense que l’ordinador hagi d’estar-se hores processant) de l’obra de teatre dels gats que vam fer per penjar-ho al Youtube. El més aviat possible ho faré!

– Properament penjaré algun webcòmic… Segurament sobre la foto que vaig haver d’anar a fer a en Montilla a Espinelves. (Vaig fer un intent d’homenatge a Velàzquez i a Jan van Eyck.)

– Els últims dos anys havíem participat al concurs de curtmetratges Julius de Vic amb els companys de FocaFilms. Aquest any no hem pogut per una multitud d’imprevistos, però mirarem de rodar el curt igualment el més aviat possible. La gràcia és que, segons Osona.com, aquest any sí que hem guanyat premi! Per fi! La clau era no participar-hi! Atenció a la imatge:

guanyadorjulius.jpg

(El que surt amb cara de xiste a la foto sóc jo, i no pas el veritable guardonat! Actualitzat: Ja han retocat el text. Llàstima, abans era més divertit!)

Apa, i ara l’esbós de Kadingir d’avui (tranqui, que ja s’acaben):

10_castellcanishapl.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Bé. Esbossos de llocs i edificis. Principalment el castell i la casa. La idea de la qual vam partir era que ambdós edificis havien de tenir una retirada (per allò de les dimensions paral·leles), i el principal repte va ser jugar a fer que la façana del castell semblés més la d’una casa que la del “típic castell”. Aquests dos esbossos, a més, van donar peu a una de les portades per una autoedició limitada que en Jun i la Cè van fer del seu llibre (abans que sortís publicat per una editorial “de debò”, vaja). També hi ha a l’esbós alguns intents de mapejats per “estudiar” la distribució de les àrees dels edificis, i ho he completat amb uns quants apunts que vam prendre de l’arquitectura de Shapla.

, , ,

0 Responses to Els esbossos de Kadingir (IX)