Els esbossos de Kadingir (XI)

El ritme amenaça a descendir properament. Em sembla que s’acosten moments de calma… I he vist El Perfum, amb l’amiga Mercè de coprotagonista! (En realitat “coprotagonitza” un parell de plans a les escenes de la plaça, entre els figurants, però és clarament reconeixible i en primer terme! La gràcia va ser que la vaig veure al cinema el dia del seu aniversari! Coincidències de la vida.)

(Aquests dies també he fet de Jun acompanyant a la Cè a la preestrena d’Eragon, ja que ell estava malalt. Només dir que no he llegit la novel·la ni tinc previst fer-ho, però que la pel·li l’he trobada molt avorridora, previsible i tòpica. Ais. Suposo que els fans en quedaran contents. Si no, ja podem plegar!)

I avui toca el penúltim esbós de Kadingir: El Ceptre de Zink. Ja a les vostres llibreries. El millor regal per aquestes festes. (O això diuen!)

Això em fa pensar que encara no sé què regalar a un munt de gent! Què us regalen/regaleu vosaltres? Idees, sisplau!

12_mides.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Aquest m’agrada molt. (Havia de ser l’últim de la sèrie, però vaig decidir canviar-ho per motius sentimentals.) No és res més que un recull de la majoria de races i éssers principals de la primera novel·la de Kadingir agrupats esquemàticament per comparar-ne les mides. El que més me n’agrada és que mostra fins a quin punt vam arribar a endinsar-nos en la planificació visual del món tan bàrbar que va covar la desenfrenada imaginació d’en Joan i la Mercè. Com es veu, estan numerats i he esborrat la llista que els identificava, per si algú vol jugar a endevinar quin és quin. (Una pista, el número 22 és ni més ni menys que la punta-punteta final d’una de les potes de la gegantina Murguba!)

,

0 Responses to Els esbossos de Kadingir (XI)