Estudis, experiència…

Sóc un llicenciat més en Comunicació Audiovisual (UOC) i en Periodisme (UAB), amb estudis complementaris de còmic i il·lustració, d’anglès i de creació i planificació de pàgines web. També he participat en tallers de teatre, cinema i doblatge.

Les llicenciatures de Periodisme i Comunicació Audiovisual van ser el punt de partida per a diverses experiències: He treballat en premsa local i comarcal (El 9 Nou, Osona Comarca), en ràdio (diverses emissores municipals, Ràdio Vic, Ona fm i Cadena SER), en departaments de comunicació (InOut i el Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Granollers) i televisió (TV3 i Moviola Produccions). Hi he fet de fotoperiodista, redactor, locutor, gestor de continguts, càmera, editor de vídeos i guionista.

Com a comicaire i il·lustrador he treballat en cartells, caricatures, contes, postals, decorats i còmics. Actualment publico de manera regular a la revista comarcal El Còmic i a la revista local El Portal, a banda d’algun conte que pugui anar sortint periòdicament (com L’entrenador de serps o la saga del Pirata Bo, ambdós d’Edicions del Pirata).

Recull d’il·lustracions + Dibuixos més recents

Per aclarir una mica aquest combinat estrany d’aficions i feines, he preparat el Diagrama Laboral ™, una mena de relació entre estudis i experiències laborals que pot anar bé per aclarir conceptes (o no)…

Així queda més clar? Bé, res, era una forma gràfica de justificar la interrelació entre estudis i coneixements apresos i les diverses experiències posades en pràctica. Tot sempre correlacionat i en perpetu moviment…

Qui busqui un currículum estàndar i més detallat
(amb còmic inclòs):
correu[ensaïmada]vinyeta.com