Tag Archives | Estatut

Jornada de reflexió

Començo el trasllat de weblog. Per la resta, encara no m’he decidit… Sí o no? Estatut retallat o “estatut en potència”? Quin concepte ha de predominar?

Cal mostrar el meu rebuig a com ha anat tot ara o és millor plantar cara al PP? (Al cap i a la fi ja tindrem les eleccions generals per rebutjar el partit que volguem…) Res, que encara hi rumio. Sort que aquest cap de setmana estic de guàrdia, així podré intercanviar opinions!

Per cert, algun conegut m’ha dit que allò de l’estand del Saló no va anar tan malament… I té raó! Simplement tendeixo a exagerar!

😉 Per cert, he aprovat tots els treballs a la Universitat! Ara toquem fusta pels exàmens…
COMENTARIS A LACOMUNITAT.NET:

2 COMENTARI/s Jun — 16/6/06
HAHAHAHA molt bona XD XD Prepara’t pel Saló del Manga, Jan… m’agradarà dir-te… “bueno, ara agafa tu el relleu i firma el còmic de la S durant 4 hores, i jo vaig a mirar els Stands de Norma, i a passejar lliurement” XDJun! icona gestual

KalEl — 18/6/06
Felicitats per les notes, nen ^_^ (KALEL)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

La Profecia, el Saló i l'Estatut

El dia 6/6/06 van estrenar la nova THE OMEN… Recomanació d’un humil aficionat? Doncs busqueu la versió de 1976 i gaudiu-la, que és molt millor.

Ieps, i avui comença el Saló del Còmic d’enguany. Aquest any hi seré dos dies per contactar departaments de premsa, comprar-me còmics i treure el cap en una parada de fanzines que he ajudat a muntar… Per cert, són caríssimes! 150€ el metre de parada! I tenint en compte que són aficionats ho trobo molt fort! El negoci s’ha de fer amb les grans editorials i escoles de còmic, senyors, no amb els que comencen! (Per aquest preu, a més, sols ofereixen a canvi unes parades de nyigui-nyogui, mal col·locades i poc protegides. Si almenys s’ho curressin més, el preu no seria el problema! Ais…)

I l’Estatut? Sí o no? Què fa més ràbia? ¿Que el Govern central es surti amb la seva i ens col·loquin un text retallat si votem SÍ, o que en Rajoy es fregui les mans dient que el NO demostra que Catalunya no vol l’independència ni l’autonomia que reclamen els nostres representants? Cal valorar pros i contres… I ara mateix em decanto, per primer cop, pel SÍ. I la culpa és del PP, no pas de l’eslògan del PSC sinó pels discursos de l’Esperanza o de l’Acebes, irritants a més no poder i que moralment m’obliguen a decidir-me a clavar un cop de puny polític a la boca d’aquests delinqüents que segueixen dient mentides i imbecilitats i ningú no els tanca a la presó. Si l’estatut fa tancar les boques d’aquesta gent i demostra els anhels de Catalunya, doncs tampoc està tan malpensat, el SÍ… Però ostres, el NO és el que més m’identifica, i el que vull votar per reclamar que aquest estatut no és el que volem… PER QUÈ CONY LA POLÍTICA NOMÉS PERMET BLANC O NEGRE?! Això és la democràcia? I el gris? I el blanc amb topos negres? Aiii! Bé, veig que no em decidiré fins a última hora…

El que sí que ha aconseguit aquest procés és desacreditar tots els polítics catalans; tots l’han cagada MOLT en un moment o altre. Diria que la sorpresa de les properes eleccions seran els resultats dels Verds, que són els que menys parides han fet (també és perquè són els que tenen menys poder, perquè ja se sap que el poder és amic de fer cagades, fins i tot encara que sigui el primer cop que tens aquest poder i vagis amb el “cor pur i honest”).

I, mentrestant, ha nascut el fill del diable en algun racó del planeta. Estigueu alerta, que l’Estatut pot ser el primer senyal!

1 COMENTARI/s

KalEl — 08/6/06
Sóc en KalEl: personalment crec que cal votar “sí” (m’és igual sí és un text retallat conforme el que hi vam enviar: per començar JO no vaig enviar-hi res a Madrid) perquè el text que ha acabat sent definitiu és bó per Catalunya. I un cop votat el sí, qui vulgui més millores que treballi per aconseguir-les. Dir no perquè es vol més és dir que no vols tot això que t’ofereixen. I ni ERC és el que pretén, ells el que diuen és “vull això i més”. Doncs agafa l'”això” i ja aconseguiràs el “més”, coi!

Anticrist: crec que va arribar, va veure com portem les coses els humans, com tenim el món de malmés, i va marxar amb la cua entre cames com a simple aprenent…

Mostrar l'entrada · Comments are closed