Tag Archives | Harry Potra

Aquest Saló del Manga i (possiblement) per última vegada…

Tercera edició, amb TOTS ELS NÚMEROS: El Pedrot Filomenal, La Cabra Secreta, El Pres de Pèl, Les Calces de Foc, L’Orde de Fèlix (el gat), El misteri de les galetes Príncipe de Beukelaer, Les Relíquies dels Pebrots i El Gran FinalAra amb una pàgina extraviada extra! (Ah, i tots els qui consteu com a co-autors teniu dret a la vostra còpia gratuïta! Quim, Edu, Dani, Pere, Gemma, Pau, Laura, Damià i Xevidom! Envieu-me un correu a “correu ensaïmada vinyeta punt com” i ens entendrem!) I qui vulgui saber de què va, tot això, que revisi als arxius del DVG

😉

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]

Cap calent

Comença un nou webcòmic (i a veure quina constància puc anar-hi tenint):

 

Vejam, el 2007 vaig crear en Johan (àlies “Jan”), que també havia aparegut al Harry Potra i similars fent-me d’alter-ego. Malauradament ja no l’utilitzo, així que m’he dedicat a rumiar què fer-ne. Ara és un personatge amb entitat pròpia dins els ECEC, així que suposo que encara li puc donar corda i explorar la seva vida quotidiana en forma de webcòmics. Recuperaré anteriors tires que li havia dedicat i començaré a posar-hi ordre, va.
I aquí l’arxiu!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Aquest Saló del manga…

Edició redefinitiva. Promès!

(De debò.)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 4 ]

L'últim Potra de la fila

Sí, sí, sí! Estic treballant en l’últim Potra… (Torno a fer portada i, a més, 4 pàgines interiors.)

Com sempre… amb el temps en contra…

Però amb l’ajuda d’uns quants amics:

🙂

A banda d’en Quim Bou (el GRAN Quim Bou!) i en Pelut, que fan les seves pàgines, a les meves em visiten en Jun (a banda de dur la batuta de l’argument general –ai, ai!– i el dibuix i guió de la resta del còmic), en D’ni (cada cop té un estil més xulo i dinàmic! És genial!) i en Xevidom (professional a l’alça que era una de les meves frustracions; no haver pogut tenir-lo il·lustrant a cap Potra, cosa que ara solucionem ni que sigui a l’últim número!).

I m’agrada com queda en el conjunt de la saga. Potser serà la col·laboració més integrada en la història (quant a humor i enfoc) d’ençà la part de La Cabra Secreta! (He deixat de banda les meves anades d’olla, a contracor, però segurament amb un resultat més interessant pels que segueixen el nostre mag idiota…)

(Per cert, no només dibuixo Potra, que també faig una cosa un xic més grossa i atrevida per presentar a un concurs. Com que no crec que arribi a enlloc ja penjaré esbossos i parts acabades més endavant.)

Per ara, paciència… Que hi ha moooolta feina!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 1 ]

A la recerca del temps perdut… Ais!

Bé. Ja hi torno a ser! Després de passar un mes enclaustrat amb diversos projectes intentaré anar actualitzant el blog/bloc de nou, un cop a la setmana.

A les properes entrades faré un repàs del Festival de Sitges, que ja vaig tard, i només dir que el “projecte” al qual vaig al·ludir a l’entrada anterior no ha arribat a bon port (per ara, que miraré de reaprofitar-ho per a altres bandes un cop torni a estar animat). Durant aquests dies també m’he encarregat de muntar els pòsters, les caràtules i els tríptics d’una obra de teatre musical, col·laborar en dos curtmetratges i participar al nou Harry Potra.

I gairebé m’oblido dir que ja ha sortit a la venda El Pirata Bo! Conte de Joan Llongueras publicat per Edicions del Pirata que he tingut el plaer i l’orgull d’il·lustrar! Apa, foto de la presentació:

Esperem que tingui una llarga, pròspera i fructífera vida editorial!
😉


Ah, i tenim web! (Visita-la si vols saber-ne més, d’aquest conte!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Esternut, estuforn, eixavuiro, atxem

[s. XIV; del ll. td. sternutus, íd.]
m m Acte reflex i involuntari constituït per una inspiració brusca, seguida d’una expiració violenta, espasmòdica i sorollosa.

Comentari ràpid dels comentaris del post anterior que encara no havia comentat:

Mei, encara no hem pogut anar a parlar amb els de la copisteria. I al pas que anem, jo ja dono la reclamació per perduda i començo a tenir ganes de desentendre’m de tot plegat! (Jo també vaig haver de jugar al videojoc per aconseguir el pòster. Però sense càmeres ni testimonis!)
🙂

Réquiem! Val, respectaré els teus desitjos. “Pa que veas”… Però en contra de la meva voluntat! I no penjaré el teu “cameo” fins que surti publicat com toca. Per cert, no reconec la teva frase: “Esperaré fins al Novembre, encara que m’hagi d’alimentar a base de comics vells o de catalegs d’anys anteriors”… D’on l’has treta?

Ah, i pau-b! Com et deia al meu últim comentari, envia’m a mi les pàgines retocades que vols que surtin, que així m’anirà millor per reclamar-ho quan toqui!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 10 ]

Potra: Reedicions avortades

He d’entregar la setmana vinent uns treballs de la UOC i vaig de cul. A principis de mes hauria pogut avançar feina però em va tocar fer un intensiu de Potra.

🙂

No em va agradar massa com em va quedar la part del Potra V (ja a la venda), però vaig quedar prou satisfet amb els petits canvis i retocs que vam fer a les reedicions de tots els quatre Potra anteriors. La feina més dura va ser aconseguir distribuir el temps de dues setmanes entre les reedicions i l’últim número; i vaig acabar dedicant més hores a les reedicions, que tenien moltes xorradetes a solventar.

Ara ha començat el Saló (ahir, i amb exposicions molt recomanables, per cert!) i em toca acabar els treballs de la UOC, per la qual cosa podré gaudir poc de l’ambient comicaire (només hi seré un dia sencer; dissabte).

🙁

Per tant, imagina la meva frustració quan he descobert que els còmics que hem reimprès… s’han fet a partir dels arxius de la versió VELLA! SENSE els canvis ni els retocs que vam fer de cara a la reedició i pels quals vaig empenyorar la meva estada al Saló! O sigui; em quedo sense tenir la feina de dues setmanes publicada i sense poder estar al Saló per culpa de la mateixa feina que no ha estat publicada! Una emprenyada impressionant, vaja.

En Jun diu que investigarà, i afirma que ell va dur els arxius correctes i que ha de ser la gent de la copisteria qui l’ha cagada. M’imagino que sí, perquè ell va anar duent els arxius en comptagotes, a mesura que tancàvem cada reedició, i podria haver-se equivocat en un, però no EN TOTS ELS ARXIUS! Per tant i partint de la premissa d’en Jun, “nos huele” que algun llest de la copisteria va confondre els arxius nous amb els vells que tenien als seus disc durs i no va mirar pinyes! Patètic, la veritat. Val, culpa nostra de no haver revisat el material en anar-lo a recollir, també! Per no és excusa si la cagada inicial ve d’ells i nosaltres havíem entregat a temps tot el que tocava. Per tant, si és tal i com ha dit en Jun, cal tenir galtes per no mirar pinyes com ho fan a aquesta copisteria de Can Dragó!

I ara a veure què! Compensacions? Cagum la pell del llop!

Bof.

Apa, ja m’he desfogat. I tot i que segueixo de mala lluna pel tema dels nous Potra, res impedirà que gaudeixi del pòster que vaig aconseguir ahir quan vaig escapar-me unes horetes al Saló per descobrir la magnitud de la tragèdia:

Ais, que ja arriba! El 22 de maig! Nervis, nervis!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 13 ]

I ara… Uh… Què?

Ara estaré una temporada fent entrades breus per no atabalar! I aprofito per felicitar dues persones molt especials que fan anys avui mateix! Kaaaaaal, una ets tu!

😀

Ah, i poc més: En Marc va tornar fa unes setmanes i tot va bé! Ja té ganes de marxar a una nova aventura!
🙂

Per la resta… Estic col·laborant en dues obres de teatre diferents, he reprès els estudis a la UOC (últim semestre de la carrera!), vaig treballant i conspirant a la feina remunerada de torn com a periodista, dibuixo un conte per a un amic, gravo contes d’en Logan per la ràdio i… dibuixo galetes.

GALETApromo.gif

“Galetes pel Saló.”

😉

(Per tant no puc actualitzar massa, que vaig de cul! Fins al punt que em temo que estic fent el pitjor còmic que hauré publicat fins ara a la saga Harry Potra! Sort que la portada ha quedat cuca. És un consol! A veure si ben aviat m’allibero d’algunes coses!)

Per la resta… Flipo amb el fet que Guillermo del Toro vagi a dirigir El Hòbbit (més que res perquè es veu que va declarar que no li havia interessat mai la història de Tolkien excepte per El Hòbbit, que era “divertida”…). Penso que pot millorar el que va fer Peter Jackson, si no comencen a refarcir guions amb ximpleries. Ah, i van sortint més tràilers del nou Indiana Jones… Ai, ai, AI! (Tremolo. No tant d’excitament sinó de por.)

🙂

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 6 ]

Back from NY & Harry Potra 5

Doncs sí. Acabem de tornar de la Gran Poma i encara no he ni parlat de Sitges ni del festival de cinema! Miraré de recuperar el més destacat un moment o altre. I la vida segueix! Mentre ho poso tot en ordre, ja sabeu que aquests dies hi ha el Saló del Manga, on hi presentem un còmic fet a 12 mans:

hp5promo.png

Anem avançant…

PC: Hi ha rumors que potser es tornaria a fer La filla del mar un cap de setmana més, en vistes del gran èxit de crítica i públic que ha tingut. Genial, no? Si es fa, ja avisaré, però de totes maneres de moment no està previst… (Sembla que comentaris com els de l’Anna, a qui també li va agradar l’obra, els han animat molt!)

Per sort, ara ja tinc en Pere Màrtir més apamat i no em podrà agafar per sorpresa! Que torni, si cal, que aquest cop estaré més preparat per suportar-lo!

pmartirdiuadeu.png

A a foto, en Pere i el seu somriure burleta el dia que s’acomiadava…

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 9 ]

Han mort en Pere Màrtir

mataralpmartir.png

L’han mort a l’escenari. A cops de fitora! I tres cops, que ho han fet. Agraeixo com mai el suport de tot el grup d’Amics de Balenyà per haver confiat en mi i tota la complicitat i ajuda de les dues protagonistes de l’obra. He patit molt, però m’he sentit molt ben acompanyat. Ha estat una gran experiència. Un paper intens dels que deixen petja a qui el fa.

Però toca seguir endavant… Per exemple anant a veure cinema…

I, després, qui sap? Potser anirem tots juntets (la meva xicota, en Pere Màrtir i jo) a veure en Marc:

We want to be a part of it! Or not. We’ll see… Vaja, que si durant un temps no escric res, ja sabreu quins en són els motius!

(Per cert, que ja he enviat la meva part del còmic de Harry Potra que traurem a la venda al proper Saló del Manga a en Jun, que ha d’editar-lo. Ara la patata calenta la té ell! Que consti, eh?)

;-P

Fins aviat!

PC: En Pere Màrtir ja enyora l’Àgata, la Mariona i la barca. Li he dit que es foti, que si vol que es quedi al teatre, però que els altres marxem. Apa-li. (A veure si així me’l trec de sobre ràpid… )

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 3 ]

25è Saló del Còmic

Que béeeee que ha estat! I pensar que vaig començar-hi anar amb la família i amb la gent de l’escola de dibuix de Vic! Quins records! Ha estat brutal. No podré escriure gaire cosa, que tinc molts deures endarrerits, però som-hi:

Recordo algun il·lustres de salons anteriors, com Eisner o Gibbons. Personalitats que em feia il·lusió veure en la seva salsa… Doncs bé…

Últimament portava temps darrera la pista dels últims treballs d’en Quim Bou, i imagineu el dia rodó que va ser dijous quan, tornant de visitar un departament de premsa generós, em trobo a l’estand del DVG en Quim Bou en persona! Em va dir que no solia signar autògrafs a altres dibuixants, però jo he de reconèixer que no acostumo a demanar autògrafs a altres dibuixants. O sigui que em va signar un còmic seu! (Només tinc signades obres de Tome & Janry i Jan… i ara d’en Quim!)

I aquí l’instant de la foto, amb un Jun captant a l’últim moment el clic de la càmera i alçant el seu cap a mig signar un còmic! Atenció al gran Gallina a l’esquerra! Una presència periòdica i agraïda a cada Saló!

Estic content i satisfet d’aquesta edició. No tant per les exposicions ni per les novetats, sinó per la gent que he conegut, per la quantitat de visites de l’estand i pels amics que hi han passat. Fotos amb gent que conec de fòrums i amb els quals he parlat sovint però que passaven fugaçment davant l’aparador per comprar un Harry Potra… i tampoc és que tingués gaire temps per atendre’ls. Moments on em sentia capficat i superat per les visites com divendres (que, a més, havia dormit poc), però altres cops més actiu i dinàmic com dissabte (vaaaal, també anava a estones!). De tot, vaja. I les fotos ho demostren, que se’m veu diferent depenent el dia (no aconseguiré mai el rostre “fotogràfic” d’en Jun, que ben bé podria ser un retallable de cartró mantenint sempre la mateixa vista; i el mamón ho sap, que va obstinar-se a quedar sempre a la meva esquerra perquè tenia ben clar quin angle mostraria!). Però vam acabar cansats, esgotats i feliços. Genial.

Moments estel·lars: El cartell del Potra cridant l’atenció a la gent (n’estic súper-orgullós) i, tot sovint, caient a terra espantant a tothom. Una guillotina en potència mooolt atractiva.

Moments abusius: Gent demanant firmes, un home gran fugint amb un Potra, en Vicent deixant-se el seu còmic tot i venir expressament de València, la germana de l’autor d’Eragon visitant la parada i, entre tanta multitud, visites d’amics que no poden ni saludar-me perquè vaig de cul i que cinc minuts més tard, quan ja no hi haurà ningú, no apareixen enlloc.

Moments… curiosos: Dues fans del Potra que asseguren que la meva autocaricatura de nas gros surt més guapo del que sóc en realitat i dues visitants més reclamant una foto a soles amb mi (quan normalment és el contrari i només li demanen a en Jun; per mi que van fer una jugesca a veure si aconseguien una foto del “lleig” o alguna cosa així).

Moments íntims: Pensaments ràpids… sobre els constants tocaments i inevitables entre autors darrera l’estand o les converses misterioses entre les nostres xicotes a les nostres esquenes, juntament amb els resultats que veig del meu aspecte a les fotos: Les ulleres em reflexen sovint i em fa pensar que les caricatures que em faig on un reflex em cobreix els ulls són mooolt properes a la realitat; i descobreixo consternat que el bigoti sovint amaga el meu somriure transformant-me l’expressió facial a quelcom equivalent a un nap bullit. Ais!

I el programa d’Impàvids fet en directe a l’estand de la COM! Una GRAN i SUPERBA experiència! Es mereixeria un post apart. Només dir que me’n quedarà un molt bon record.

Vinga, res més a dir. Un Saló amb moltes coneixences i alegries.

I… PERILL: Ais, parlant de ràdio… Ràdio Vic: Últimament hem fet més d’un programa de ràdio “decent” seguit! Moooolt fort! I ja tremolo perquè suposo que això vol dir que tard o d’hora en tindrem dos de dolents seguits en compensació! Toquem fusta.
Per cert, últimament ens va visitar el visionari inquiet selfmade-man Aleix Pitarch i l’actor manlleuenc Ramon Villegas!

Sant Jordi: Després d’haver exhaurit tots els Potra al Saló (tots; 50 Potra 1, 100 Potra 2, 100 Potra 3 i 250 Potra 4!), la convocatòria a la signatura d’exemplars del conte L’entrenador de serps, de la Mercè Masnou, no ha tingut el mateix impacte! Però val a dir que això d’anar a signar llibres havia de ser una experiència més iniciàtica que altra cosa, aquest any!

🙁

PC: Això de visitar Salons i Festivals és una passada! Ara repassava mentalment les estrelles cinema que he tingut a dues passes a conseqüència de rodes de premsa o festivals: Ralph Finnes, Minnie Driver, Cronenberg, Lloyd Webber, Anthony Hopkins, Gerard Butler, Dino de Laurentis, Brian Yuzna, Isabel Coixet, Tarantino, Sarah Polley, Del Toro, Harrison Ford, Kenneth Branagh… Realment val la pena anar a treure el cap a aquesta mena d’esdeveniments! Vet aquí la faceta divertida del Periodisme, sobretot quan gaudeixes com un boig amb temes com el cinema o el còmic!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

L'entrenador de serps

Amb goig i il·lusió aprofito l’ocasió per convidar a tothom qui vulgui a la presentació d’un conte. És un que narra una història per a nens i nenes que ja tinguin més de 7 anys al calaix; sobre un noi, en Jan, sol a casa i avorrit, a qui se li acut una idea genial per distreure’s: fer d’entrenador de natació sincronitzada a l’Ona, l’Ina, l’Ota i l’Usca. Llançat a una cursa contra rellotge per reunir les seves nedadores, s’anirà trobant amb tot de sorpreses fins aconseguir el seu propòsit. I és que totes quatre atletes són… serps d’aigua.

És un conte escrit per la Cè, la Mercè Masnou (Han segrestat les bessones, Kadingir – El ceptre de Zink…) i que he tingut el plaer d’il·lustrar! El meu primer encàrrec “més professional que mai”! I, es clar, la cosa fa il·lusió! Es titula

L’entrenador de serps, i el presentarem el proper dijous 19 d’abril (ara quan comenci el Saló del Còmic) a les 8 del vespre a la Llibreria Casa Anita de Gràcia (Carrer Santa Eugènia, 7). A més, la presentació es farà a càrrec de l’escriptor Oriol Vergés

I la cosa encara fa més il·lusió! Oriol Vergés és el primer escriptor de “renom” amb qui vaig parlar… I és que, fa anys, quan era un estudiant d’Institut menor d’edat, vaig participar a la Marató de TV3 sobre malalties cardíaques: Al poble es va organitzar una recapta benèfica i van convocar tot d’il·lustradors importants de la comarca i rodalies, entre els quals la Pilarín Bayés i un pintor local que donava classes a l’escola de dibuix. El pintor va declinar amablement la invitació perquè volia organitzar l’assumpte, i ens va trucar a mi i a una altra noia perquè anéssim a fer els dibuixos allí en representació de l’escola del poble (on jo havia estudiat uns anyets de ben petit, abans d’anar a fer còmic a Vic). La cosa consistia a il·lustrar els contes que l’alumnat local havia escrit sobre malalties del cor. I la gràcia és que també van venir un parell d’escriptors a escriure en directe! I un va ser l’Oriol Vergés, clar. Ell va escriure en directe un parell de contes ràpids que la Pilarín va il·lustrar. El que em feia il·lusió és que l’home va escollir el meu raconet (on jo dibuixava) per escriure en calma, i va donar-me conversa de tant en tant. (A mi em feia il·lusió que un escriptor professional em parlés directament, clar, i va quedar-me pel record aquella imatge propera de l’escriptor l’Oriol Vergés, juntament amb la seva pipa.) Quina gràcia que ara presenti un conte que he il·lustrat! La vida dóna voltes!

Ep, i una última hora: el dilluns 23 d’abril a partir de les 6 estarem signant contes al Palau Robert de Barcelona! Com que m’imagino que tindrem poca feina, qui corri per allí i vulgui venir a fer petar la xerrada, serà benvingut/da!

Ah, i el Potra 4 a la venda el dia 19!
p2HPotra4.gif

(Ep! Al Saló del Còmic, eh?)

Hum… Potser que em dediqui a fer una mica de deures de la Uni, que ho porto fatal. No us estranyi si no dic res durant unes setmanes!

🙂

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Que la màgia comenci!

Un any més, Saló del Còmic!
(Contempla la imatge de sota i compta fins a cinc!)

nuncihp4anim.gif

Tatxan! I, un any més, estand de l’equip DVG amb el que tothom estava esperant… I alguna sorpresa que no em deixen avançar. En tot cas, sí que puc dir dues coses:

– Sembla que em tocarà treballar i em perdré el Saló de dissabte i diumenge!

– Però els aficionats (si n’hi ha, que n’hi ha; si no no s’haurien esgotat 200 números de El Pres Pèl en dos dies!) estaran d’enhorabona, ja que reeditem tota al col·lecció de Harry Potra des del primer número! (Només són quatre, eh?) I amb caràtules “revisades” i tot! La que més ha sofert un “necessari” canvi de look ha estat la de El Pres de Pèl, perquè les altres dues aguantaven bastant bé el tipus –El Pedrot Filomenal i La Cabra Secreta–; el problema de El Pres és que la portada es va fer depressa i corrents i la idea que volia transmetre (de la “presa de pèl” dels Windows de Microsoft) va quedar penjada i poca gent la captava, de manera que aprofitant la campanya i l’estètica del nou Windows Vista l’hem readaptada i ara tot el conjunt (portada i contraportada) fan molt més evident i entenedora la broma.

Nouspotra.gif

A més, hem aprofitat per “assimilar-les” totes (posar-los el preu al mateix lloc, els logotips a la mateixa mida i no tot tant a ull com a les primeres edicions). (Algunes de les portades de la imatge superior són provisionals, per cert!) Això sí; farem tiratges molt limitats, que les bones vendes del primer número no tornaran a repetir-se! (Del primer s’han venut gairebé 1.000 còpies per acumulació d’edicions, que ja passa a la 7a! El segon passa a la 4a i el tercer a la 2a.)

Pel que fa al nou, Les calces de foc, només dir que la portada s’ha fet amb molt de marge de temps en comparació amb l’anterior, per evitar imprevistos, però que tampoc ha estat agradable; començar amb més marge vol dir tenir en Jun poc ocupat perquè ell no fa la seva part fins la setmana abans, cosa que vol dir tenir en Jun a sobre cada dos per tres tocant els nassos amb detallets una i altra vegada. Seria un autèntic malson… si no fos perquè l’Scarlett ve a Barcelona!

PC: Aquest cap de setmana vaig estar a Núria. A banda de reafirmar que qui embruta els camins no pot considerar-se excursionista, vaig descobrir-hi una sensació nova! A la tornada anàvem amb cotxe directes a Barcelona, però passant pel costat del meu poble, i vaig tenir un estrany sentiment d’enyor en passar-hi pel costat sense aturar-m’hi. Una mena d’enyor irracional i melangiós (total, hi tornaria l’endemà, però em feia un cert no-sé-què). Deu ser això el que en diuen “ser de poble”, no?

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]

Coses amables, coses rabioses i els Òscar

Vinga, un webcòmic familiar:

webloc23.gif

(Gràcies pel CD que em vas passar, Kal! Funciona!)

Pel que fa a l’actualitat, moltes coses a la cuina. A veure si queden ben cuites! (Una, és clar, és que hem començat els preparatius pel nou capítol de Harry Potra pel Saló del Còmic!) Quan més coses estiguin al dente o gairebé, ho comento aquí…

Va, una que m’ha fet il·lusió, vinga; per segon any hem estat convocats a al tertúlia sobre els ÒSCAR a Ràdio Manlleu (al costat de “peixos grossos” com en Lluís Bonet, crític de VERSIÓ RAC1 i LA VANGUARDIA). Teníem poca cosa interessant a dir, però fa gràcia que ens tinguin en compte! (Per què parlo en plural? Perquè ens han convocat a mi i a en Marc, “l’Equip NSDQEP”, que presentem un programa sobre cinema o alguna cosa similar a Ràdio Vic. Però la veritat és que hi anem pel menjar; és més, l’any passat en Marc ni va parlar perquè no tenia micro i va dedicar-se només a la teca!) Aquest any, el programa ha estat un xic més boig que el de l’any passat (boig en el sentit que anaven intervenint un “Torrente” clònic i un “Fauno” clònic) i amb més participació telefònica. (Regalaven edicions especials de Crash en DVD!)
I ara…

Coses que fan ràbia

– Que hagin anunciat que la pel·li Grindhouse del tàndem Tarantino i Rodríguez arribarà a Europa en dues parts i sense els falsos tràilers que tindrà aquesta falsa doble sessió als EUA. Si la cosa és així, tots a comprar el DVD importat!
El més graciós és que ho argumenten dient que a Europa no hi ha el costum de veure “dues sessions” com als EUA dels 70 (que és el que la pel·li recrea). Emmm… Perdó? Quan jo tenia entre 7 i 12 anys, al cinema local del meu poble hi feien sempre dues sessions! Sempre! Amb tràilers i algun curt intermig eventual. Just com als EUA als 70! Si no saben de què parlen, que callin, coi!

– Que les companyies de telèfon puguin fotre el que els roti amb les tarifes perquè vivim a un país que és Can Pixa (i que incomprensiblement encara hi hagi persones que no entenen perquè alguns territoris se’n volen independitzar; tot està relacionat! I sí; més avall parlo dels trens).

– Que ja es doni per fet que l’Indiana Jones HA DE TENIR un fill a la nova pel·li. Cal? És més, CAL NOVA PEL·LI? En tot cas, es diu que l’actor escollit per fer d’Indy Jr. seria Shia LaBeouf (home, un aire el pot tenir, però és que una pel·li amb el sr. Lucas al darrera fa desconfiar de tot):

– Que Renfe segueixi anant com va. Vergonyós. Animo a tothom a no comprar bitllet, no només els dijous. I si passa el revisor, se li compra escatimant al màxim (dient que heu pujat a estacions potseriors a la vostra), i pobre d’ell que se’ls acudeixi intentar multar-vos! Foteu el crit al cel contra la situació del transport i que no toquin més els ànims dels passatgers. A cridar i protestar, que sembla que és l’únic que entenen. Apugen els preus però no milloren res, “ans els contrari”. Doncs ara ens toca a nosaltres viatjar gratis, què coi!

– Que els ÒSCAR (ara sí), hagin optat pel cinisme i premiin un Martin Scorsese de capa caiguda en comptes d’altres grans mereixedors. Little Miss Sunshine millor guió original? Homeeee, la pel·lícula té uns grans personatges però molt poc explotats (i ofereixen molt)… i segur que d’això també en té culpa el guió, no? Bé, bé, contra gustos colors! O sigui que cadascú és lliure d’aplaudir o criticar el que vulgui, però em veig a venir que és una Gala que tampoc haurà convençut a ningú al 100%.

– Que Cuatro no hagi emès la cerimònia perquè la tropa de Polanco prefereix fer calés a través de la privada Canal + és una vergonya. Però és que ni el resum. Una oportunitat per fer audiència (que en necessiten) i la llencen al cubell de les escombraries. I a sobre els pobres ens hem quedat sense resum de la gala!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Els esbossos de Kadingir (III)

hp3promo.gif
JA A LA VENDA!

Estic de programes de ràdio fins a les celles! (I això és bo, tot i que els faig sense cobrar!) Tinc un mític programa de cinema a Ràdio Vic, un esbojarrat DVG FM a Ràdio Pista de Balenyà i col·laboracions a l’Impàvids de Mataró Ràdio! M’ho passo bomba, i realment és un privilegi poder tocar tantes emissores a la vegada!

Vet aquí més esbossos de Kadingir (ja sabeu, d’aquells tres mesos a tot drap que vam viure amb en Jun tot dibuixant i planificant):

03_apuntzink.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Aquest és un dels meus favorits, resultat de debats amb en Jun sobre la ciutat de Zink i la seva infraestructura i els seus barris. El mapa original té una mida d’A3 i fins s’hi poden endevinar els barris i els sectors que en Jun em va citar de la ciutat. A dalt a l’esquerra hi ha una altra panoràmica esbossada de Zink i el perfil de la vessant sud de la mateixa. Hi ha un problema d’escala (el riu suposadament fa uns 11 quilòmetres d’amplitud), però era un esbós que no va anar més enllà. Properament, més!

I un caramelet del proper Potra:

hp4nunci.gif
A la venda al Saló del Còmic de 2007!
Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]