Tag Archives | La botiga dels horrors

'Germans de sang' per sempre!

Buf… Diada de Catalunya! No sé què dir… Doncs aprofito per rescatar un tema endarrerit, de ja fa 12 dies, per la Festa Major de Centelles! Em refereixo a les tres funcions del musical Germans de sang! I va sortir prou bé, la veritat (sobretot tenint en compte les premonicions que teníem!). Quina gran família vam ser, malgrat les tensions, els nervis i els rencors d’última hora. Hem fet un sopar i tot de comiat. (Un comiat sobretot per a mi, que costarà que em torni a embarcar a alguna obra que no sigui la que preparem per l’any vinent amb el grup del poble. Ara a reposar una mica d’escenari!)

I aquest cop tenim vídeos i fotos d’aquest drama sobre dos amics que creixen en mons diferents, sense saber que són germans. Que gran és poder ser petit, i créixer a cada nova funció! Que grans són els moments en que tenim 7 anys! Ens ho passàvem teta! D’aquesta obra enyoraré sobretot l’Arnau, la compenetració que hem desenvolupat i la seva gran dedicació per tal que tot sortís bé; ja hem compartit escenari a tres obres diferents! A La botiga dels horrors jo era el florista i ell movia la planta que al final havíem de matar, a Entre Gats ell era el gat protagonista i jo el gat dolent amb qui s’esbatussava i ara a Germans de sang ell ha estat el noi pobre, Mickey, i jo el noi ric, l’Eddie. Ara l’Arnau és a punt d’estrenar una obra grossa, que espero que li funcioni molt bé i el tinguem ben aviat al món professional! En tot cas, ja és millor actor que molts dels que surten a televisió avui dia, això sens dubte!

Precedents: Queda recordar que també vam fer l’obra a Vic fa un anyet, assajant durament, on jo substituia un dels actors de quan la van fer als Hostalets de Balenyà, ja amb el personatge de l’Eddie Lyons.

I ara, una postaleta de record (clica-hi a sobre per veure-la millor):

Que quedi pel record! Llagrimenta d’enyorança inclosa.

🙂

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]

Macavity no hi és

Buf… Avui comença el curs lectiu de la Universitat. Ai.

Permeteu-me alguna reflexió sobre l’obra, va: “No la feu més, ja?”, demanava la gent. Ha estat un èxit complet. I el dia 17 vam fer l’última representació amb el teatre MÉS PLE QUE MAI; vam haver d’afegir cadires de més! El primer cop que passa això al nostre poble; i a sobre ha passat a dues setmanes d’haver estrenat el nou aforament amb les noves butaques! No hi ha paraules.

Però hi ha webcòmic! El que vaig fer el mateix dia 17, tornant de l’última funció:

weblog13.gif

Aquest malvat Macavity m’ha robat el cor! (Un primer paper malvat en escena i, a sobre, el paio apallissa el prota i toca el dos malferit però viu! Breu, mut, intens i s’escapa viu! Així dóna gust estar entre gats!) Miau!

Macavity no hi és.

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]