Tag Archives | Spanish Revolution

Another One

Yeah, I made another one about our Prime Minister (that one thas speaks to press through a plasma to avoid questions), because now HE IS IMPORTANT (finally):

More Spanish Revolution

(Click to embiggen!)

Bé, i segurament ho deixaré aquí. Aquestes quatre làmines són el que va donar de sí el divendres d’inspiració de la setmana passada!
Però no descarto tornar-hi, eh? L’actualitat i les muses diran!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Humor From The Future!

You know, that topic about “What would they think of us in the Future?”…

More Spanish Revolution

(Click to embiggen!)

En aquest cas he provat el xiste típic de principis del segle XX, amb el diàleg recreat a part de la vinyeta, no pas dins de cap bafarada, en la tradició de l’humor gràfic clàssic que també vam tenir a Catalunya, del qual és hereva directa l’estimada revista El Capicua! Endavant i no parem!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Let’s Stick Together!

No more comments (too much words in that one):More Spanish Revolution

(Click to embiggen!)

A l’estètica de tot això hi notareu un descarat homenatge al meu estimat referent El Jueves! Fontdevila, Pallarés, Vergara, Guillermo, Monteys i tants altres! Grandiosos.

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

An English Spanish Revolution

Ahir em vaig posar calent! En el sentit “cap calent” del terme: Vaig haver de conduir una estona i el cap se’m va omplir d’idees estrafolàries i de maneres de donar-los sortida. I era sàtira política! (Sempre m’ha agradat la sàtira política, però m’he sentit força incapaç de fer-ne sense meditar-hi molt, i per això vaig a la meva amb el webcòmic.) El temps no em sobra, però he fet quatre làmines en anglès i les aniré penjant per aquí. The First One:

Spanish Revolution(Clica-hi a sobre per veure-ho en gran!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]