Tag Archives | Vídeos

Les cigales del Japó

Fa més de deu anys que participo activament en l’organització del Festival Nits de cinema oriental. No em cansaré de dir com d’orgullós estic de formar part del seu equip. I aquest any, a més, he pogut fer un vídeo amb material que vam enregistrar el 2011 i el 2014, ja que enguany el Festival té com a país convidat el Japó:

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Els cinc sentits

Sigueu on sigueu, feu una ullada a això:

Som-hi, Quim!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Vídeos de micos

Més feinetes que hem anat fent! Com els vídeos Pas a pas de Bonobos (que he tingut el plaer de coordinar amb la colla de Focafilms):

El repte? Fer tres vídeos explicatius, conceptuals, però divertits. I crec que ens ha sortit un crescendo força maco…

Ara a gaudir el disc, que ja el tenim a sobre, i amb un nou vídeo nostre!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Col·laboració al videoclip de ‘Kibo’

He tingut el goig de formar part del repartiment d’aquest videoclip:

Ep, i amb alguna aportació des de El Triquet i Focafilms! Un plaer!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Aquí, TV3

Gran estiu (i moltíssima feina) treballant de temporer a la Corpo, preparant els continguts de les seves webs (hi vaig treballar mig any fa una colla de mesos). La feina més remarcable (a banda de fer fotos, escriure alguns textos i participar en el desenvolupament de les estructures d’algunes webs) ha estat editar i/o gravar els vídeos que porten una “E” dins d’aquesta web.

A destacar el de l’Albert Om, el de Ventdelplà o La Riera. N’hi ha alguns que van ser un autèntic repte (vaig passar moltes novatades, però tot enriqueix!):

Continue Reading →

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Al·liança entre Marvel i DC

El que no pugui Bollywood…

Molt millor que els “What If…” que van publicar-se en còmic!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 1 ]

Sèries de dibuixos d'abans…

Eis! Que avui és el 7/7/7! Gran número! Alegria, alegria! I molta sort a en Jun i la Cè amb el seu nou llibre; El Senyor de Zapp!

I… CANVI DE TEMA!

Més vídeos mítics:
Ara toca les telesèries de dibuixos animats! Hi ha melodies que et queden gravades al record de la llagrimeta i ve molt de gust tornar a sentir… Ni que sigui en una altra llengua!

Algú recorda aquesta?

Diria que l’estrofa en català deia alguna cosa com: “Pinotxo, el ninot/ ha anat lluny de la seva llar / no se què més i no se què… / i ha de tornar…” Hum…

I el mític osset Feluc/Faluc?

Mítica sèrie que acabava amb el típic KONIEK! Quins records, la profunda veu del narrador que ens la passava a TV3!

Oh, i l’Osset Misha! (No l’he trobada en català, tampoc!)

(No sé si és per la compressió, però l’animació d’aquesta sèrie ha perduuut molt, amb l’edat…)

Seguint amb el tema animalons, no podia faltar L’Aldea del Arce!

Per cert, que aquí tenen fotos de TOTA la col·lecció de ninots de la sèrie! Eren preciosos, i mai en vaig tenir cap tot i que tenia veïns i veïnes que els demanaven als seus pares com bojos.

I aquesta altra?! És molt fort perquè amb prou feines recordo de què anava però sí que em va quedar la melodia mooooolt en el record:

I el nom de la prota, perquè em recordava a la paraula “mandarina”.
U_U|
(Veient el vídeo, em sona que era una mica com la de Les Tres Bessones; la Clementina del títol entrava dins un conte o un fet històric transformant-se en un personatge “actiu” de la història i havia d’intervenir-hi, amb la guia de la fada de la bombolla i els consells de l’osset de peluix que porta un casquet volador.)

A banda, Bola de Drac, El Capità Harlock, la mítica Abella Maya, Biniki el Drac Rosa, Mofli el Koala o Sherlock Holmes (aquesta també l’havia seguida en català, però només he trobat la versió castellana, tot i que a l’eMule vaig trobar-ne l’àudio):

I del Miyazaki! Com la de Conan, el Nen del Futur, que ja vaig ressenyar fa un piló de dies! Aquestes sèries mereixerien una versió en llargmetratge (d’animació).

I vet aquí el gran D’Artañan! Juntament amb els Willy Fogg i companyia; l’època daurada de l’animació espanyola!

Oh, i també en Ferdy, que ja ni el recordava (el veia a la 2, en català, quan la 2 “encara emetia en català tot sovint no com ara que ja no cal perquè els Ciutadans de Catalunya diuen que perseguim el castellà i aleshores és lleig i és millor callar i en conseqüència al YouTube no es troba res d’aquestes sèries en català i no passa res perquè així no s’imposa res i bla, bla, bla aneu a la merda”):

Ais, i tantes d’altres… No ens les acabaríem! Van bé per moments d’enyorança, que totes porten moooolts records i desperten un no sé què en el subconscient molt sa. Snif. Si algú em troba enllaços d’aquestes sèries en català (que moltes les recordo així), que els envii!

🙂

PC1: No hi ha hagut pebrots de trobar la cançó d’aquella sèrie sobre una foqueta blanca que es deia Seaber. Algú la recorda? Seguiré buscant!

PC2: Vídeos a banda, estic vivint uns dies passats de volta entre dibuixos, muntatges, proves de feines i similars… Ja intentaré comentar-ho amb calma més endavant…

PC3: Segueixo amb ordinador provisional… Segurament fins el dia 16 no podré seure amb l’amic Benji i mirar amb calma què he de comprar per arreglar el meu vell aparell… Ais.

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 8 ]

Coses en vídeo

Comentaris:
1.- Pot ser que el Saló del Còmic encara no hagi dedicat cap homenatge a Madorell?! Mestre entre els mestres del còmic català i hereu de Junceda que va deixar-nos el febrer de 2004… Sí, no? Avui m’ha assaltat el dubte. Algú ho sap? Si no li han fet, vergonyós. Ja podem plegar i que ningú dibuixi més còmics aquí. Pel tracte que hi ha, quasi millor dedicar-se a una altra cosa.
Trobeu-ne un article d’expert de Tebeosfera aquí. O bé un a Cavall Fort.
2.- Aquests dies revisava la sèrie Roseanne al 300… Visca l’humor sobre la classe mitja-baixa! Fora els pijos pedants tipus Friends que viuen a pisos d’infart i els únics problemes greus que tenen són ficar-se banyes uns als altres! (La Roseanne els redreçaria ràpid, a aquests nens mimats de Nova York!)
3.- I fons de pantalla que tinc muntats i que no utilitzo massa…
El del nou Windows “Tingues Vista“.
El de la sèrie “Herois“.
El de l’obra sobre gats que vam fer. Miau. (Hem reprès els assajos… Aneu en compte!)
4.- Recta final del semestre i possibilitats d’entrar a treballar a una empresa grossa. Primeres impressions? Ai, ho tindré fatal per actualitzar setmanalment!

Avui, vídeos:
Ai, el Youtube, quin tresor!

Primer una videoclip genial de l’amic Pitarch:

Després una animació senzilla, negra, dolça, tràgica i bufona:

Ara un tràiler d’una (atenció!) obra mestra de l’animació que només es pot trobar a L’eMule en tota l’esplendor en què la va imaginar el seu creador (l’home va trigar 25 anys a estrenar-la i li van estrenar retallada i inacabada, per la qual cosa l’han acabada una colla de fans amb el seu assessorament i al marge dels titulars dels drets, que sembla que són la trepa de Disney que ja li va plagiar un bon nombre d’escenes i personatges a Aladdin!). Vegeu i jutgeu:

Ei, i tot animació tradicional! Sense ordinadors! Mola, eh?

Va, i una més. El fabulós “Bon dia!” (“Ohà!“) d’en Katori (àlies Shingo Mama):

Alegra el dia a qualsevol, eh? Genial! I cameo d’en James Brown inclòs! De gran jo vull ser ell/a!

I acabo amb aquesta cançó mega-enganxosa! Maleïda tornada…

Fuit fuifuifui, fuit, fuit, fuit, fuit, fuit…

Dia Youtube en un núvol d’aire! Alegria, alegria…

Per cert, segueixo sense trobar-la! Faig una crida des d’aquí: On puc trobar AQUESTA COREOGRAFIA?!

(Pel programa Stepmania, eh?)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]