Germans de sang dempeus!

Aquest estiu treballo a la ràdio. Ara estem en preproducció. Encara no tinc clar com anirà, però de moment puc avançar que la paraula clau serà… OHÀ!

Ara toca destacar un vídeo al bloc de l’amic Kal-El!

gersang4.jpgI ara un record, va: Divendres passat vam fer Germans de sang amb el grup Amics de Balenyà a Vic. És el grup on vaig entrar substituint un actor a l’obra que preparen per setembre; La filla del mar. Però resulta que els van demanar de repetir per a una causa benèfica l’obra musical de Germans de sang (que van fer el setembre passat, tal com surt a la foto en miniatura), i com que faltava l’actor que feia de segon germà (el ric), que treballa lluny aquest estiu, em van demanar si podia fer-ho. Vaig dir que sí, i la veritat és no me’n penedeixo: Em van deixar reinventar-me el personatge al meu gust, vam fotre’ns a improvitzar amb l’Arnau (el germà pobre) a les escenes on teníem 7 anys i vam riure un munt amb la complicitat del públic des del principi. L’obra, en general, va sortir molt rodona i tothom va emocionar-se. Malauradament, l’organització benèfica que ho va muntar no va fer massa propaganda, i el públic vigatà va brillar per la seva absència. (Val a dir que els pocs que sí que van venir de Vic van er molt agraits i efusius, eh!) Al final, però, només una quarantena de persones (la majoria de Balenyà) i, això sí, aplaudint dempeus (em sembla que és el primer cop on tothom aplaudia dempeus en una obra on he col·laborat!). Va ser molt bonic. I només era una única funció. Un mes d’assaig per a un sol dia! Però un gran dia. Llàstima del públic absent, però ben mirat ells s’ho van perdre! Ah, i l’altra nota negativa; els mitjans osonencs (aka “vigatans”) van passar del tema i no tenim ni una miserable foto de record de la funció. Vaja, que ni una imatge pel record d’una nit on ho vam passar tan bé a l’escenari!

🙂

(Val, i la càmera dels meus pares no estava disponible perquè la té la meva germana a Itàlia! Que trist, oi? He treballat dos anys de fotògraf i no tinc accés ràpid ni a una miserable càmera digital!)

Només això:
webloc31_GERSANG.png
Els esbossos que vaig gargotejar amb la roba i els cabells del meu personatge al llarg dels tres moments “temporals” on succeïa l’obra. (De debò que la part on teníem 7 anys era un plaer fer-la, perquè t’ho passaves pipa!)

🙂

, ,

0 Responses to Germans de sang dempeus!