"No tens spam en la cua."

En aquest moment no tens spam en la cua. Potser √©s el teu dia de sort. ūüôā

Aix√≤ m’ho ha dit avui el programa de gesti√≥ del bloc quan hi he entrat! Mireu que maco i educat!

I aquí les tortugues que van dur-nos els Reis:

tortis.gif

(Ben maques i educades, per ara! Jo les voldria batejar com a Pit i Cuixa, per√≤ a casa no han acceptat la meva proposta i, com que tampoc sabem quin √©s mascle i quin femella, de moment els diem “Tortis” o tan sols “Les Feres”.)

Mentrestant, la meva germana a It√†lia i jo estic a punt de comen√ßar un nou semestre amb l’expedient ben net, la feina de caps de setmana apreta (Carnestoltes a dojo!), les aficions tipus guions de cinema o curtmetratges tampoc s’aturen, els preparatius per l’estand del Sal√≥ arrenquen i estic acabant un c√≤mic (sis p√†gines de mostra) per un projecte molt especial (que si arriba a donar resultat, m’independitzo per fi i deixo la feina dels caps de setmana per reenfocar les meves prioritats).

Recomanaci√≥ cinematogr√†fica: Iwo-Jima a banda (pel¬∑lis de guerra fabuloses per√≤ llargu√≠ssimes), ara s’estrenar√† The Host, una pel¬∑l√≠cula molt especial que ja vaig recomanar al seu moment:

– THE HOST. Pel¬∑li d’argument ximplet (una fam√≠lia s’enfronta a un monstre mutant a un canal core√† al mig de la ciutat) per√≤ amb una posada en escena sublim. Humor surrealista, aventura i molta acci√≥ per una pel¬∑li molt diferent de car√†cter comercial. M’encanta la seva narrativa visual. Simplement magn√≠fica. El director de MEMORIES OF MURDER demostrant que pot amb tots els g√®neres.

Sorpresa cinematogr√†fica: M’ha arribat la not√≠cia sobre la nova adaptaci√≥ que es far√† al cinema de Mortadel¬∑lo i Filem√≥. Ai, ai, ai… No la vaig trobar una pel¬∑l√≠cula rodona, la que va dirigir Javier Fesser fa quatre anys, per√≤ s√≠ que penso que √©s una adaptaci√≥ molt fidel (i la vaig comprar en DVD i tot!). Ara tremolo amb una nova pel¬∑l√≠cula que no sembla que hagi de ser sequela i que no t√© ni confirmada la pres√®ncia del repartiment original. Recordeu les dues versions diferents de Manolito Gafotas al cinema? Qu√® passa? Que no hi ha m√©s personatges a adaptar, que s’obsessionin pels mateixos gent diferent i acabin trepitjant-se l’un a l’altre? A m√©s, estem parlant de la pel¬∑l√≠cula espanyola m√©s exitosa de la hist√≤ria! Un repte molt agosarat… A veure com anir√† l’assumpte.

, , , ,

0 Responses to "No tens spam en la cua."