I el proper salt?

L’altre dia vaig descobrir que tinc una companya de promoció de Periodisme a les matinades de 8 TV, i en tinc d’altres de guionistes a programes similars, una de reportera a TVE, un company guionista i dues presentant seccions a TVC, una de locutora d’OFF a diversos programes del C33, una d’actriu (!) en una sèrie de la televisió i amb cameo a alguna pel·li i tot, dos de corresponsals a Madrid per TVC o bé per Catalunya Ràdio  i alguna altra companya en alguna web d’informació improtanteta. D’altres estan com jo; o treballen a feines més dures que poc tenen a veure amb els estudis o a mitjans més petitons, locals o comarcals, malguanyant-se la vida com poden, tot ampliant els estudis i seguint buscant la “feina definitiva”, saltant d’un lloc a l’altre i a la deriva a la recerca d’un somni, ajudant a tohtom qui té problemes i intentant arreglar les coses, somiant que el proper salt els porti a casa.

Emm… Sí, les últimes paraules són de la intro de la mítica sèrie El salt (que més tard va dir-se El viatger del temps), i que vam poder veure a TV3 fa anys.

A tot això, només dir que em ve al cap una pregunta: I si no hi ha més salts? I si no tornarem a tenir l’oportunitat d’estar a la vora del nostre objectiu? Els que han entrat a TV3 o al 33 seran els únics a trobar la feina que sempre havien somiat?
De petit sempre havia pensat que el meu lloc era TV3, Catalunya Ràdio o el 33… Ara ja no ho tinc tan clar. Potser perquè ja no miro tan la tele… (La ràdio sí que l’escolto, eh?) En tot cas, estic diposat a trobar el camí propi i arrencar projectes particulars. És el mínim que pots fer quan surts titulat i ningú et dóna feina. Potser quan acabi la segona carrera me’n donaran… però no hi pujaria de peus! Aleshores, la pregunta serà aquesta: Seré capaç d’haver trobat una altra feina més apropiada abans d’acabar la segona carrera? Tinc un any per comprovar-ho!

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari