Error fatal i… Pur Marcos!

El Photoshop se’m penja cada dos per tres. Això em passa per intentar provar una nova versió. Tornaré a la vella de seguida:

webloc201.gif

La meva germana és comprensiva. I això del cop de puny està inspirat en fets reals. (Bof! Per culpa del Photoshop defectuós no he pogut ni pintar el webcòmic com Déu mana!)

patrullabarna.gifBé, com prometia en un post anterior parlaré de l’amic “Mad Max”: En Marcos també té un bloc. I abans tenia aquesta web. Recordo que m’hi vaig enganxar seguint Les Aventures de la Patrulla Barna, que publicava en línia, en format novel·lat (aleshores encara quedaven lluny els blocs actuals i la gran quantitat d’històries en línia que es poden trobar… i parlo de fa cinc anys!). Mai va acabar la història, tot i que sé de bona font que els personatges van viure un munt d’aventures més (el cas és que “existien” en una llarga partida de rol que encara perdura avui dia amb uns altres herois, com es pot comprovar a les actualitzacions constants que fa al seu nou bloc).

Quan no és periodista, és un pare ben casat que somia i juga (sovint fa de màster a jocs de rol i ha participat en la creació de material de rol oficial i publicat). Qui el coneixem convenim que és un cervell privilegiat, capaç d’arxivar munts de dades de tota mena (de TOTA mena, i mai ho diré amb tanta rigorositat com en aquest cas) i de calcular a tota velocitat fórmules matemàtiques desconcertants (sovint aplicades a sistemes diversos de jocs de rol).

Alguns l’anomenarien friqui. En tot cas, penso que és molt més que un simple “friqui”. És un tio obert, coherent, intel·ligent i molt sociable. I no són pas així tots els típics “friquis”! És molt Marcos, en Marcos! (I ara viu a Canovelles! El noi ja no és barceloní, malgrat que no pugui evitar seguir-ho sent d’actitud!) Ais… I els anys han passat i hem fet ràdio, tele i jugat a rol junts! (Fins i tot m’ha dedicat un personatge d’una guia del joc Fanpiro! Al company Puvill i a mi! Que tenim “caricatura oficial” i tot d’en Cels Piñol, eh! I sabem que aquests dos personatges van coprotagonitzar una novel·la col·lectiva al grup oficial de Fanpiro de Yahoo.)

I a què ve tot això sobre en Marcos?! Aaaaaaaah… És que he somiat en ell! L’amic Benx organitzava una festa molt estranya i en Marcos s’hi presentava amb un centenar d’amics seus… Tots vestits de Reis d’Orient. Recordo que en Marcos se m’acostava i em deia: «Què? Això no us ho esperaveu, oi?»
🙂 Em vaig llevar amb un somriure i pensant que havia de parlar d’aquest curiós amic aquí! Em feia il·lusió, ves.

Marcos_pare[1].gif

Vaaaaal, al següent post canvio de tema!

, ,

0 Responses to Error fatal i… Pur Marcos!