Sobre mi:

Estudis, experiència i l’innovador Diagrama Laboral ™!
Recull d’il·lustracions + Dibuixos més recents

Bé, sóc llicenciat en Periodisme i en Comunicació Audiovisual, he complementat aquests estudis amb força cursos extraescolars a centres d’ensenyament artístic osonencs i amb algun taller a l’Escola de Còmic Joso.

M’apassiona la comunicació per ràdio, vídeo i còmic. Amb 13 anys vaig començar a fer ràdio local i tires còmiques a revistes locals i estudiantils, i des d’aleshores he il·lustrat cartells, postals, material didàctic, caretes de televisió o tríptics. He participat a fanzines (el vigatà Komnem?, el diari universitari Quecorrilaveu, la saga Harry Potra…) i a publicacions comarcals com Osona Comarca i El 9 Nou. També he organitzat tallers de còmic per a escoles, instituts i aules d’estudi nocturn.

Recentment he il·lustrat contes per a Edicions del Pirata —com L’entrenador de serps o la saga del Pirata Bo— i he desenvolupat la pàgina “Els Còmics en còmic” a la desaperaguda revista El Còmic de la premsa comarcal. Segueixo fent tires còmiques mensuals a revistes locals i tinc un webcòmic actiu (per temporades) anomenat Cap calent. També he quedat finalista en més d’una ocasió a la beca de còmic que organitza el Carnet Jove.

Ser autònom m’ha permès seguir il·lustrant sense abandonar la meva formació en el camp del periodisme i la comunicació, que em permet treballar com a creador de continguts audiovisuals (vídeos promocionals per a empreses i grups musicals) i gestor de webs i xarxes socials. Entre d’altres mitjans, he treballat a El 9 Nou, Osona ComarcaOna fm, Cadena SERCorporació Catalana de Ràdio i Televisió i Onda Cero fent tasques diverses com a redactor, locutor, editor de vídeos, gestor de continguts… L’important és no quedar-se de braços plegats.

CONTACTE: correu[ensaïmada]vinyeta.com

Més…

Estudis, experiència i l’innovador Diagrama Laboral ™!
Recull d’il·lustracions + Dibuixos més recents