Una obra enverinada

Mentre la segona temporada de “Cap calent” va prenent forma, ara en fem una de teatre (i del bo). Vam estrenar fa quinze dies i demà i dissabte a la nit ho rematem (fotos aquí; i molt grans!):

(Qualsevol semblança dels colors del disseny amb els colors d’impremta és pura coincidència.)

El cap de setmana vinent tindrà lloc la Trobada de Teatre d’Osona que es celebra anualment a Centelles. En motiu del centenari del Centre Parroquial, el grup El Triquet ha estat convidat a participar activament a l’encontre amb l’obra Arsènic i puntes coixí i l’exposició dels 100 anys del Centre Parroquial que es farà a la sala d’actes de l’edifici.
Pel que fa a l’obra “Arsènic i puntes de coixí”, és una sàtira genial sobre una societat molt concreta en una època particular: La de Brooklyn als anys 40 del passat segle XX. Hi trobem dues velletes encantadores, verí i embolics a dojo escarnint l’actualitat, la família, els prejudicis —i el teatre!— amb un humor negre deliciós.
Ho hem constatat les nombroses vegades que ha estat representada a la nostra comarca per grups amateurs diversos. Ara, però, les tietes Brewster arriben a Centelles!
És un repte complicat, amb un text que funciona com un rellotge. A més, ara feia anys que no portàvem a escena una obra convencional —sense cantar o ballar, s’entén—, a banda de Els Pastorets —on es canta i balla, per cert—, però ens hi hem animat amb la Trobada de Teatre d’Osona i la celebració del centenari del Centre Parroquial. Tot un honor!
Per superar la prova hem implicat diverses generacions que han representat el grup al llarg de la seva història, juntament amb nous fitxatges, confiant reviure l’esperit d’un Centre que fa 100 anys que no s’atura.
Us esperem a la Trobada!

 

I RECORDEU!
QUÈ: OBRA DE TEATRE “ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ”
ON: CENTRE PARROQUIAL DE CENTELLES (Marquès de Penyaplata, 14)
QUAN: DISSABTE 22 D’OCTUBRE A LES 10 DE LA NIT (estrena), DIUMENGE 30 D’OCTUBRE A LES 6 DE LA TARDA, i DIVENDRES 4 i DISSABTE 5 DE NOVEMBRE A LES 10 DE LA NIT
PREU: 10 euros el dia de l’estrena (8 euros amb el descompte de la Trobada de Grups d’Osona) i 6 euros la resta de funcions
Venda anticipada d’entrades a Can Serra (93 881 03 60 / 655 943 179)

I TAMBÉ L’EXPOSICIÓ:
QUÈ: EXPOSICIÓ DELS 100 ANYS DEL CENTRE
ON: A la sala d’actes del CENTRE PARROQUIAL DE CENTELLES (Marquès de Penyaplata, 14, 2n pis)
QUAN: Dijous 20 a les 9 de la nit (inauguració), i romandrà oberta divendres 21 de 7 a 9 de la nit i dissabte i diumenge dies 22 i 23 de 12 a 2 del migdia i de 7 a 9 de la nit
(NOTEU: Els dies que es faci ARSÈNIC i PUNTES DE COIXÍ l’exposició també es podrà visitar abans i després de cada funció, incloent .)

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari