A pocs minuts del 2007

No volia perdre l’oportunitat d’acomiadar l’any amb un webcòmic.

weblog18.gif

I un objectiu complert! He aconseguit acabar de veure tota la sèrie sencera de Conan, el nen del futur, de Hayao Miyazaki. Una d’aquelles clàssiques que de petit em va frepar però de la qual mai vaig poder veure el final. Doncs aquest any he anat veient quatre o cinc capítols al mes fins a acabar-la! (No tenia massa temps lliure, però veure el Barracuda del Capità Dyce reformat i el retorn a l’Illa Perduda –a l’últim capítol– ha valgut la pena.) Si voleu fons d’escriptori, vídeos i música de la sèrie, una web interessant és Highharbor.net (en francès, anglès i japonès).
Curiositats:

  • La sèrie de Conan, el nen del futur, segueix sent considerada una de les millors sèries d’animació (i més desconegudes) de la història.
  • Conan, el nen del futur, es basava lliurement en la novel·la The Incredible Tide, d’Alexander Key.
  • Tot i que existeix un film de 1999 anomenat Mirai Shounen Conan II – Taiga Daiboken (Future Boy Conan II – River Adventure), és una seqüela no oficial de la sèrie, sense cap relació amb l’equip de Miyasaki.
  • Alguns entesos consideren el film Laputa, el Castell del Cel, de Miyazaki, com una versió lliure del mateix director sobre la seva sèrie d’èxit Conan, el nen del futur.

I ja tenim el 2007 a sobre! Toca rumiar nous objectius… I és un any que es presenta doblement intens: Curts i ràdio amb en Marc, ràdio i còmics amb en Jun, il·lustracions amb la Cè i algunes fotos per poder-me mantenir. Si a més trobo alguna feina nova i sorprenent per poder-ne viure, ja serà un any rodó.

B O N _ A N Y _ N O U _ A _ T O T H O M/a!

, ,

0 Responses to A pocs minuts del 2007