Amb la il·lusió de tornar a començar!

Ei! No tinc excusa. He tingut aquesta columna ben aturada, però per motius de pes: Fins a nova ordre, han cancel·lat la secció de còmics al setmanari on sortia publicada, i la resta de feinetes que faig a tort i a dret m’han mantingut ocupat sense poder actualitzar la web de còmics. Però intentaré posar-me mans a l’obra pel Saló del Còmic, que ja toca! (A més, la web va canviant d’aspecte cortesia d’en Jun, i això anima tornar mans a l’obra!)
(A més, estic buscant un nou mitjà escrit on publicar les columnes de nou! Que a la ràdio ja comento còmics sempre que puc, sí, però el mono de tornar a escriure en algun mitjà encara em dura!)

Per cert! Una situació que m’anima a reemprendre aviat els comentaris: L’altre dia estava llegint SIN CITY (Norma) en català mentre la meva xicota llegia WATCHMEN (Planeta) en català. És al·lucinant! Impensable, fa només dos o tres anys!


Ho vull celebrar recomanant la que podria ser la web definitiva sobre còmics en català (temps al temps i molts ànims i grans felicitacions als seus creadors!):

http://comicencatala.blogspot.com/

Ah, i que també tenen premis!

Premis ComiCat 2008

No els perdrem de vista!

🙂

,

4 Responses to Amb la il·lusió de tornar a començar!