Aplaudiments felins

Quina calor! A partir d’avui tornaré al ritme “normal” d’un post a la setmana. Apa. Que ja estic preparant el proper semestre a la Universitat… Així com un guió per uns amics i algun còmic entre amics. La cosa torna a animar-se. Ja suo.

Ah, que com ha anat l’obra? Entre Gats?
Sense comentaris.

NunciOCptt2.jpg

Pell de galllina: Més de 1.500 persones ja l’han vista. El segon dia la meitat del públic aplaudia dempeus. Un èxit sense precedents. Ha en-can-tat a tothom (premsa comarcal inclosa). A gent del poble, a gent de fora, a gent del sud, a gent del nord… Fins i tot hi ha hagut dos fans del meu personatge, que només surt 5 minutets! (La Gata Blanca n’ha tingut molts més, clar.) Ja se senten veus dient que mai més es podrà tornar a fer una obra tan gran aquí: més de 200 llums; 32 actors i actrius en escena; 60 persones implicades entre tècnics, vestuari i companyia; un any i mig d’assajos, coreografia, disseny de vestuari, cartells… I ha funcionat. Ha estat un cap de setmana fabulós. N’estic súper-orgullós. I ho hem prorrogat un cap de setmana més!

Brutal. Després del que he vist i sentit només puc recomanar-la a tothom. S’ha de veure.

I sense més comentaris.

Ops, i un altre tema: He vist Clerks II. Demostra que Kevin Smith estima els seus personatges. I que, per ara, no sap fer res més, tot i que ho fa molt bé i a mi em sembla perfecte. (Tot i que ja ha anunciat que provarà sort amb el terror! Ai, ai.)

,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari