Presentació amb ecos del futur

El 10 de gener de 2005 vaig començar un blog/bloc (o “bitàcola”, com en dèiem els esnobs) dins l’espai web LaComunitat.net.

Ehem, ehem…

Un… Dos… Provant…

Sí. Sí. Sí!

No.

Ehem.

Recordo una gran acollida de la resta d’usuaris i molt bon rotllo! (Ànism vinguts de gent amb àlies com roger, moz, ma, karleskop, indovinello o joan07eu em van acompanyar els primers dies.)

El juny de 2006 vaig acceptar la invitació d’en Jun, de www.deuvosguard.com (aleshores un blog de referència per a amants del webcòmic i el bon humor que havia arribat a tenir milers de visites diàries), per mudar-me al seu domini. És on vaig tenir-hi dos blogs durant 4 anys (un dedicat als còmics anomenat “Els Còmics d’en Jan” i un dedicat a les meves paranoies personals, anomenat “En un núvol d’aire”).

I toca renovar-se, de manera que el juny de 2010 vaig optar per comprar un domini propi (amb l’assessorament d’en Jun i de la colla d’Ouiea) per centrar-me en tot el que faig i em venia de gust donar a conèixer.

Totes les entrades (o “posts”) que trobareu a continuació ofereixen continguts originals (excepte quan s’especifiqui), i són fruit de la unió dels dos blogs que havia tingut des de 2005, dels quals he conservat tot allò que es mantenia actual i que encara era digne de ser revisat.

Confiant no haver-me carregat res greu o irrecuperable, deixo aquest post com a testimoni del canvi.

Ens llegim!

Els comentaris estan deshabilitats.