'Bleach'; caçafantasmes

Gairebé una versió amb humor de El sisè sentit. A l’últim Saló del Còmic, Glénat va presentar Bleach en català. És una sèrie oberta sobre un noi que veu fantasmes i un dia una missatgera dels morts li transfereix poders perquè lluiti contra esperits malignes.

Manga en català un cop més, i Glénat de nou: té al mercat Inu-Yasha, Naruto, Musculman i Ikkyu. I tots en català!

A Bleach s’hi poden seguir les aventures de l’Ichigo (el noi) i la Rukia (la missatgera), que hauran de compartir aula a l’institut i doble identitat com a “caça-esperits”. Tot a partir d’un primer tom que sorprèn a cada pàgina pel seu humor fresc (una mica a l’estil de One Piece) i el seu imaginari d’esperits mig-robot (tipus “Evangelion”) i mig-orgànics i mitològics (tipus El viatge de Chihiro). Una bona col·lecció d’aventures a seguir des del primer número (i atenció, que té un preu ben temptador!), i que ja és tot un referent al seu país; a banda de l’habitual sèrie d’animació i els videojocs, n’han fet una òpera-rock i tot!

Només lamentar que ens hagi arribat amb un retard de 12 números en comparació amb l’edició espanyola, però és una edició que valia la pena esperar.

Kubo, Tite. Bleach – 1 (edició en català). Glénat, 2007. 192 pàg. 5E | B/N

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari