Contrapropaganda psicològica

mixumixu1.jpgEn Jun fa contrapropaganda vil!

“Parlant del Jan, us recordo que d’aquí a una setmana estrena Entre Gats… però em va dir que no cal anar a veure’l perquè només surt 5 minuts encara no, i la obra és molt llarga. O sigui que ja ho sabeu… no l’aneu a veure!! Pobres de vosaltres!”

Ehem.

Suposo que vol ser una tàctica de publicitat psicològica, oi? Espero que funcioni i la gent hi vagi en massa. (Que si algú del grup llegeix això que ha escrit podrien proposar tallar-me el cap!)

L’obra serà una passada, de debò. Té una escenografia grandiosa, digna de professionals. Amb coreografia molt currada (un any i mig d’assaig amateur) i més de 30 actors a l’escenari! És clar que és precisament per això, que cal anar-hi. No pas per veure’m a mi. (I ho puntualitzo perquè cada dos o tres coneguts que tinc diuen “Ah, hi surts? Ja et vindré a veure!”. A mi no! Que jo amb prou feines hi surto i ho faig molt malament! Si hi vols anar, vés-hi per l’obra o per admirar la currada que el grup s’ha fet! És una obra de conjunt!)

cor.jpgI, a banda de tot això, a mi sempre m’ha semblat una obra massa llarga i poc interessant. Però és només la meva opinió! I ho opino de l’obra, tant de l’anglesa original com de l’espanyola de Madrid, com de la nostra. És una obra que mai m’ha agradat massa. Però som un grup i m’encanta participar-hi (he ajudat en molts apartats, en aquesta obra, des de les mescles de so al disseny de tríptic i cartells!). Hi dono tot el meu suport, de la mateixa manera que gent del grup va donar suport a idees meves per obres anteriors. I la veritat és que aquesta queda tan bé com la dels professionals!

I és recomanada als amants del musical, als amants de CATS (que es veu que n’hi ha) i als qui vulguin veure CATS una vegada a la vida (si jo no l’hagués vista, hi aniria! I si no hi sortís, clar!).

Ais…

Em mataran.

Miau.

I adjunto fotos de tot: Coreografies, tècnics de so, maquillatge i vestuari, el director, etc. (L’escenografia i el maquillatge no l’ensenyo; serà ES-PEC-TA-CU-LAR.)

sobrevi2.jpgrierainaction.jpgrevista.jpgpinturaroba.jpgParareso.jpggumbiserra.jpgirenedoesit.jpggrupdball.jpgfrenzie.jpgannaidire.jpgbulns.jpgSobrevimaquin.jpgmixumixu2.jpg

Eh que miola?

,

Seguiments/Pings

  1. En un núvol d’aire » Els esbossos de Kadingir (II) - 05/11/2006

    […] Per altra banda, ja hem acabat el Harry Potra número 3! Esperem que agradi! Sortirà al Saló del Manga, recordeu! (Al Saló també espero poder fer arribar l’Arkitekt la dedicatòria correcta de l’obra dels gats, que la venir a veure i que li dec! Per cert, que farem una nit de colònies amb tota la tribu de l’obra!! Quina emoció!! I estic emocionat perquè mai faig servir més de dos signes d’exclamació seguits!!! Fins i tot tres!!! Uaaaaaaaaaaaaaala!!!) […]

Deixa un comentari