Dos còmics perduts en la boira

L’excèntric Rictus condueix el jove Harvey Swick a través de la boira fins una vil·la on cada dia s’hi viuen totes les festes possibles. Darrera l’alegria s’amaga un secret, i és que el seu propietari segresta les ànimes dels infants captius. Kris Oprisko i el dibuixant espanyol Gabriel Hernández (CVO) adapten amb èxit la novel·la homònima de Clive Barker a El Ladrón de Días. Terror infantil amb bon gust estètic a mig camí entre Tim Burton, Edward Gorey i Stephen King. Mooooolt recomanable i obert a tothom. Un bon regal de cara a properes celebracions.

I també la boira cobreix el turó silenciós del poble Silent Hill en dos còmics de la col·lecció “Made In Hell” de Norma. Basats en la saga de videojocs asiàtics que enguany també hem vist al cinema, presenten noves històries (la primera amb dibuixos de Ben Templesmith) dedicades a aquells seguidors que busquin un enfoc més nord-americà per visitar el poble maleït. (Un enfoc més nord-americà, com haureu endevinat, no es tradueix com a “un enfoc interessant”, i menys tenint en compte la gran capacitat per suggerir del videojoc original, que és insuperable!)

Oprisko; Hernández; Baker. El Ladrón de Días. Norma, 2006. 144 pàg. 15€ | Color

Ciencin; Templesmith; Saldam; Thomas; Stakal. Silent Hill – Muriendo por dentro / Silent Hill – Relatos sangrientos. Norma, 2006. 152 pàg. 15€ | Color

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari