Els esbossos de Kadingir (IV)

Tremolo ressacós per l’èxit que ha rebut tant el Potra com Kadingir al Saló del Manga! Intens. I jo treballant a la comarca! Ais. “És el que té necessitar calé”, que diria aquell!

weblog16.gif

En tot cas, tot i que en Jun va ocupadíssim ja va citar-me l’altre dia per anar rumiant una cosa molt especial pel proper Potra i de cara a les reedicions dels que s’han esgotat. A veure què podrem fer i què no! Per la meva banda, entre eleccions i panellets, segueixo escrivint, estudiant, dibuixant, fotografiant i, a part, treballant.
😀

Pirata.jpgPirataflash.gifAmb en Jun i la Cè tenim en preparació una història molt divertida per la ràdio que aquesta setmana segurament posarem al punt… A veure si rutlla!

I ara sí, els esbossos de Kadingir de torn! Avui, un de “poc intens” (pel meu gust i en relació als altres):

04_rostres.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Aquest mostruari és simplement una petita remescla d’esbossos aleatoris de diversos personatges. Els vaig dibuixar un dia mentre en Jun em parlava de provar estils i poder presentar coses molt diferents a l’editorial. De tot van resultar-ne dues pàgines plenes de dibuixos per tots els gustos. Aquí n’he fet un extracte també una mica “a l’atzar”. Hi ha algunes Ishtar, proves de kuzubi, en Gerard (massa adult; horrible!), proves de musdagurs, tidnums, un Galam, un kushu, un Nakki “versió ziti” i algun altre convidat imprevist…

Per cert, parlant d’imprevistos! Tinc una proposta de contracte per il·lustrar un conte! (Gràcies Cè!)

, , ,

0 Responses to Els esbossos de Kadingir (IV)