Els esbossos de Kadingir (VII)

Porto uns dies reflexius: En general tot va bé i deixa bon record, però sembla inevitable que allí on passi l’ésser humà s’hi hagi de sembrar zitzània. (Ara penso en la gent del teatre amateur, que he constatat que surten diferències tot sovint, en els nuclis d’aquests grups.) “Maleïda Humanitat! Maleïts! Ho heu destruït tot!”

😉

Dos temes ràpids:

En Jun va penjar uns fons d’escriptori de Kadingir que vaig muntar amb els dibuixos de l’Enrique com a base! Una altra oportunitat per ficar cullerada amb la meva “visió” del disseny de Kadingir! Queden macos, no? El tio és un crack del llapis! (A les imatges no ho diu, però són © Mercè i Joan per la marca “Kadingir”, © Enrique Corominas per les il·lustracions i, ja posats, © Jan [Sènior] pel disseny. Apa!) Ei, Kal, aquests sí que llueixen, eh?

I suposo que qualsevol dia d’aquests en Jun penjarà un nou fons d’escriptori de Harry Potra, un de la doble pàgina homenatge d’On és en Wally?, que li vaig enviar fa dies (però va atabaladíssim amb la seva última idea!). Esperarem!

I ara els esbossos d’avui:

08_nakkiosset.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

El Gran Nakki. Doncs això. La meva intenció en tot moment era que l’osset de peluix se li assemblés de cara, cosa que el va determinar una mica molt. Els primers esborranys de l’esquerra són molt oblidables, i quan en Jun i la Cè els van veure van dir-me “més com en Christopher Lee”, sense dubtar. Així que les versions de la part dreta, esborranys més acurats, ja són més el que havien de ser! (Tot i que ni de lluny arribo a la qualitat de la versió de l’Enrique, penso que vaig arribar al concepte que tenia en ment.) El que em sap més greu és que vaig esbossar una pàgina de cares on era de debò un “Nakki Lee” impressionant! Però la vaig perdre en un malaurat viatge al contenidor de reciclatge. I m’he pres com a norma no refer cap d’aquests esbossos (només n’he creat de nou la base on els col·loco). I que surtin els malaurats que van sobreviure tal qual, apa!
🙂

NOTA MENTAL: He de mirar d’actualitzar el bloc dos cops per setmana, que comença a donar-me la sensació que això dels esbossos s’allarga més que la cançó de l’enfadós.

,

0 Responses to Els esbossos de Kadingir (VII)