En Max, en Kal…

webloc21.gif

Avui teníem el senyor Puvill malaltó pel programa de Ràdio Vic. Per sort, comptem amb un bon grapat de col·laboradors i la Glòria, en Dani i el senyor Calle han ajudat a fer-lo ben amè. És maco veure com les coses van funcionant per inèrcia. M’agrada en especial un col·laborador telefònic que ja fa uns anyets que participa, i ens encanta. En Max! Vet aquí un detallet que li vam fer fa uns anys:

El personatge l’interpreta en Marcos, un amic periodista que presenta concursos i comenta cinema a un canal barceloní, a banda que és el fan més gran de Superman que conec (el seu sobrenom de sempre és Kal-El el Vigilant). Encara ens anem veient i no fa un any va tenir un fill.

Recordo que ens vam conèixer en una quedada del mític programa Germans de Lluna. La cosa consistia a anar a la Filmoteca i després a Catalunya Ràdio amb tothom de l’audiència que s’hi animés. Doncs bé, érem tres amics que vam fer-hi cap (tots tres menors d’edat, aleshores, i vam dormir a casa de l’àvia del més jove, que era de Barcelona), i en Marcos va ser la primera persona amb qui vam parlar de tot el grup que s’havia de reunir allà. Vist amb distància era una mica com les quedades tan habituals que ara es fan a través d’Internet (llavors encara em quedaven un o dos anys per tenir connexió a casa, i tot el ciber-món quedava llunyà…).

En Marcos va ser el nostre referent en tot l’encontre i és diria que és l’únic de qui ens vam acomiadar en marxar. Anys més tard vam coincidir ell i jo en una altra banda (ell acabava Periodisme i jo tot just començava), i vam intercanviar-nos les direccions de correu electrònic. I el contacte ja no es va perdre! Quins records! Gran Marcos! Gran Kal-El el Vigilant! Gran Max!

Properament parlaré de la seva antiga web i les seves aventures de rol. I no és una amenaça.

, , , ,

0 Responses to En Max, en Kal…