Entre germans de sang…

Ara sí! Rebo uns dotze comentaris-brossa setmanals al bloc! Això és la guerra!

La setmana que ve, webcòmic. Aquesta toca parlar de teatre.

gersang5.jpg

Em fa molta il·lusió comentar l’èxit que ha tingut l’obra Germans de sang que han fet Els Amics a Els Hostalets de Balenyà! Els ha quedat mooolt bé, malgrat el playback! (La veritat és que no podia acostumar-me a sentir en Crosas o la Gonyalons en boca d’altres rostres, però la sincronització era clavada!) Em van explicar que no van poder cantar en directe perquè estaven assajant una altra obra quan se’ls va donar de baixa un actor principal i van haver “d’improvitzar” aquests Germans de sang (dirigits per Isabel Roma, amb algunes aportacions –segons m’han assegurat– del propi Roger Pera, que va interpretar l’obra en tres versions diferents i en va dirigir dues). Vaja, que amb les presses van arribar tan lluny com van poder! I la veritat és que no quedava gens malament; sobretot a les escenes corals.

Vet aquí l’Arnau (protagonista d’Entre Gats, per cert), posant-se a la butxaca el públic femení i part del masculí!

gersang1.jpg

I ara en Josep! Un altre gat, mogut i pelut a l’altra obra, aquí transformat en el finolis germà ric!

gersang2.jpg

En Jaume! Un home enooorme i amb una il·lusió inesgotable per fer teatre.

gersang3.jpg

I el quadre plàstic que clou la primera part; un dels moments d’aplaudiments més eufòrics!

gersang4.jpg

Tot un èxit. I és que el teatre “de poble” escala posicions fins al punt que anar a veure Grease a Barcelona ja és una autèntica pèrdua de temps i diners. Qui vol anar allà tenint el nivell que ja podem veure aquí?

I una exclusiva no-confirmada! Es diu que a principis d’estiu hi haurà un cap de setmana més d’Entre Gats! Motiu de pes per treure’m de la butxaca aquest fabulós fons d’escriptori (no hi surten tots els gats; no cabien a la foto!):

mostragats.gif

Al centre del cercle hi surten l’Arnau i en Josep, precisament!
(Clica a sobre la imatge per veure el fons de pantalla en sí!)

Miau!

, ,

0 Responses to Entre germans de sang…