Arrencant www.vinyeta.com

Molt bé, ja està en marxa.

Estat actual de tot això:

Gairebé 400 posts i 600 comentaris recuperats dels blogs “En un núvol d’aire” i “Els còmics d’en Jan“. He fet neteja de temes caducats o reiteratius, tot i que se m’hauran “colat” moltes coses. Ja aniré revisant què treure, i ja aviso que molt enllaços poden haver quedat inservibles (a vídeos de youtube caducats, a imatges retirades, a webs inexistents o que han canviat d’ubicació, etc). Confio que tot plegat no impedirà localitzar allò més imprescindible o les pistes adients que arribar-hi per una altra banda…

Capçalera

Per facilitar la navegació, he fet un repàs bastant exhaustiu d’etiquetes i categories, de manera que ara és molt senzill accedir a posts com els vídeos nostàlgics o curiosos que vaig anar penjant al seu dia. Trobareu a cada post les etiquetes i/o categories adients per anar connectant temes. Per exemple, per veure només els últims dibuixos que he anat penjant, es pot llistar aquesta categoria. O per veure les cròniques del Festival de Sitges, es pot clicar a aquesta etiqueta. O aquesta altra per accedir als pocs comentaris sobre videojocs que he fet… I de teca n’hi ha per no avorrir-s’hi! Fent el repàs he trobat cosetes “com a mínim” curioses com aquella carta que em van enviar després d’una entrevista de feina. (Una altra curiositat xorra: Aparentment, l’únic mes que no vaig penjar res des que vaig començar a escriure posts va ser el juliol de 2005.)

També he fet un nou missatge inicial, modificant el primer post de tots, explicant una mica la situació actual del bloc/blog.

Capçal

Pel que fa a tots els posts específics de “Els còmics d’en Jan” que hi havia fins ara penjats, es podran seguir al fil de la categoria pertinent. I qui vulgui seguir concretament el tema de Els còmics en còmic, ara té etiqueta pròpia!

Capçal

A poc a poc aniré polint tot això (disseny, traducció de textos de navegació, etc), i ja només queda agrair l’ajuda inestimable d’en Jun i en JotGi, assessorant-me en tot moment en aquesta nova aventura.

Ens llegim!

3 Responses to Arrencant www.vinyeta.com