Tag Archives | 4 Rius de Tinta

Va, un còmic més…

Recordeu el projecte 4 Rius de Tinta? Bé, està un xic aturadot, però els personatges que vaig crear per a les dues revistes que vam fer segueixen vius!

La Carme i en Ricard van protagonitzar una primera aventura sobre la complicació per trobar pis propi, i més tard una segona sobre les dificultats per encaixar al mercat laboral… I aquí va un tercer còmic que van protagonitzar el 2011 i mai no havia estat publicat (sobre la feina en temps de crisi; quins temes més d’actualitat, eh!):

Peus de porc
Peus de porc
Peus de porc
Peus de porc

Com? Que què passa amb en Ricard i la Carme? Que si tenen alguna relació amb Cap calent? Encara no! Encara.

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Més rius de tinta…

I ara que ja fa un temps que va sortir la nova revista de 4 Rius de Tinta, aprofito per penjar les pàgines que hi vaig fer (sí,  la font és bastant grossa, ja que la idea era penjar-ho en una revista virtual i se’ns va demanar fer-ho així). Ah, per cert, la foto utilitzada com a fons és meva! Que consti:

 


Clica-hi sobre per veure-ho millor!

A CONTINUACIÓ, les dues revistes senceres…

Continue Reading →

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

4 Rius de Tinta

Portada de la revista de 4 Rius4 Rius de Tinta

En aquest col·lectiu gironí he tingut el plaer de col·laborar en algunes ocasions i en un parell de revistes.

També tenen un blog. I ja hi surto com a il·lustrador, amb algunes mostres i tot. Hi ha previsions de seguir fent cosetes junts, que estar en contacte amb altres dibuixants sempre ajuda a tocar de peus a terra!

Va, aprofito l’avinentesa per copiar aquí les pàgines sota el títol “Veïns de nit” que vaig fer a la primera revista que van treure, el 2008…

Clica-hi per fer-ho més gran…

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

De Tot Cat a ComiCat

Sortim a ComiCat! I també a Cal Tentacle!

(Tot i que a la foto falten en Pere i la Meri, que es veu que eren al bar…)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]

Cap al De Tot Cat!

Plagio en Quim Bou descaradament amb una entrada sobre el tema:

De Tot Cat és una fira que es celebrarà a Girona aquest cap de setmana. La gent de Comicat hi serà, i també el col·lectiu de 4 Rius de Tinta (amb el qual he tingut el plaer de col·laborar a la revista de còmics especial sobre L’emancipació que va publicar a Girona). Intentaré ser amb ells, el dissabte al matí, on farem un còmic en viu…

A la fira també hi haurà altres comicaires de renom, a banda d’en Quim Bou, com El Tentacle o l’Aleix Saló (amb qui he compartit finals de premis en alguna ocasió tot i que ells són els qui s’han endut els guardons, i ben merescuts!).

Va, que de passada difondré ja de manera oficial això de vinyeta.com

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 1 ]