Tag Archives | DVG FM

Dies de ràdio: Sobre l’Edu

Ahir vaig quedar amb l’Edu Pascual. Quants records! Ara treballa a Onda Cero, al programa Això no és tot, content com un pèsol i fent el que de debò li agrada! Ens vam conèixer a través d’en Jun, a l’Impàvids de Mataró Ràdio, que aleshores presentava l’Edu. (En aquells temps jo tenia un peu a l’NSDQEP! de Ràdio Vic i un altre al DVGFM de Ràdio Pista.) Vam acabar col·laborant junts a Ona fm: L’Edu duia el John Tatxuela i jo l’Ohà!, i tots dos col·laboràvem recíprocament al programa de l’altre. Més enllà, vam estar junts durant dues temporades (ell en antena i jo entre bambalines) quan ell presentava el No t’he sentit! que es feia a la mateixa emissora. Grans moments i millor persona! No cal dir que vam intentar arrencar algun projecte plegats, però no hi havia efectius econòmics interessats per part de les empreses on ens coneixien. M’alegra molt que segueixi al món de la ràdio professional i volia aprofitar l’avinentesa per recordar a tothom que aquest home també canta als ThEsfinters i que la seva veu és una autèntica delícia! (A més dibuixa! Va col·laborar a un bon grapat de Harry Potra!)

És un tro d’home inoblidable!

😉

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Feliç de ràdio

Diuen les males llengües que sempre veig només les coses negatives del programa de ràdio sobre cinema que fem a Vic… (Cosa que és mentida!) Avui ha anat molt bé i no m’estic de dir-ho (i això que fins dilluns no tenia pensat actualitzar el bloc!). El cas és que teníem de convidat en Joanot Cortès, un dels guanyadors importants de l’última edició del concurs de curts de Vic, i ha vingut a parlar-nos del seu premi. I ens ha fet un regal: Ha preestrenat el seu últim curt (de 4 minuts) al programa! En directe. He d’agrair efusivament la col·laboració de Dani Feixas, que ha fet una feina genial com a narrador dels fets. Estic encantat de com ha quedat l’experiment i molt animat pels resultats. A més, avui hem pogut currar-nos una intro i tot ha entrat a temps (només ha fallat el telèfon, però hem improvitzat un sistema alternatiu en directe!). Penso que ha estat un programa de la categoria RODONETS DELS BONS!

nounsdqep.jpg

Gràcies a tothom! Fabuloses les intervencions de la Glòria, que sap tot el que ens cal saber a l’instant (Per ella sabem que l’Scarlett és soltera! Ull! Que ve a Barcelona!)! Genial Puvill, que quan està animat i fa veus (tant a la intro com fent la Nena del Faune) es menja en patates qualsevol imitador! Precís Sergi, que malgrat els problemes i els seus retards ve peti qui peti i porta la secció a punt per tirar-la quan toqui! Sublim Dani, que avui ha sabut dur com ningú el rar experiment d’estrenar un curt a la ràdio! I moltes gràcies a en Max i el seu humor surrealista! I a en Quim per trucar-nos i fer conya amb la pel·li 300! I a la complicitat d’en Joanot (ha costat però ha vingut) per participar del to del programa i saber avançar-se a nosaltres i tot!

Ja sabeu, cada dijous de 9 a 2 quarts d’11, NO SÉ DE QUÈ EM PARLES!
(I es pot sentir en directe per Internet!)

dvgfm.gif

(Ah, i puc estar doblement content perquè el programa dels dimarts del DVGFM de Ràdio Pista de Els Hostalets de Balenyà també va quedar prou rodonet i amb algunes improvitzacions brillants! Una setmana amb ratxa d’encerts!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Els esbossos de Kadingir (X)

Estic content. Però sempre a mitges! Ara en Jun va tant de cul que té hiper-descuidat el DVGFM i la cosa està un pèl estancada. En canvi, el programa de cinema que copresento a Ràdio Vic ha tingut avui un bon capítol! Hem trucat als quatre guanyadors destacats del festival de curts de Vic (el Julius), i tots han estat amables, ocurrents, divertits i sincers. Tot molt rodat, i ha deixat un bon regust de boca. A poc a poc sembla que estem assolint un bon ritme; i la cirereta final a càrrec de l’inefable Max, sempre per telèfon (properament li dedicaré un post, va!).

L’alegria m’ha fet oblidar els estudis una miqueta (això, i que aquest cap de setmana vaig dos dies a l’Empordà, a desconnectar), fins al punt que m’he permès webcòmic i tot!

weblog17.gif

Sempre arriba un punt, a finals de semestre, on els trastorns sovintegen. I, ehem, hauria d’anar pensant a tallar-me el cabell…

I us asseguro que això dels esbossos ja s’acaba, va! A gener no arribaran! El d’avui:

11_secundarisaltr.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Val. Alguns secundaris més, a l’atzar. Hi ha uns nous kuzubis (més propers a l’aparença física que demanava la Cè), molts tidnums, musdagurs, alguna escena i proves de moviments, els fabulosos kushus, algun anzud, ceptres amb les seves joies i proves d’animalons secundaris que sembla que tenen molt a dir a les novel·les de Kadingir… Res més per ara! (Només queden dos esbossos més!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Els esbossos de Kadingir (IV)

Tremolo ressacós per l’èxit que ha rebut tant el Potra com Kadingir al Saló del Manga! Intens. I jo treballant a la comarca! Ais. “És el que té necessitar calé”, que diria aquell!

weblog16.gif

En tot cas, tot i que en Jun va ocupadíssim ja va citar-me l’altre dia per anar rumiant una cosa molt especial pel proper Potra i de cara a les reedicions dels que s’han esgotat. A veure què podrem fer i què no! Per la meva banda, entre eleccions i panellets, segueixo escrivint, estudiant, dibuixant, fotografiant i, a part, treballant.
😀

Pirata.jpgPirataflash.gifAmb en Jun i la Cè tenim en preparació una història molt divertida per la ràdio que aquesta setmana segurament posarem al punt… A veure si rutlla!

I ara sí, els esbossos de Kadingir de torn! Avui, un de “poc intens” (pel meu gust i en relació als altres):

04_rostres.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Aquest mostruari és simplement una petita remescla d’esbossos aleatoris de diversos personatges. Els vaig dibuixar un dia mentre en Jun em parlava de provar estils i poder presentar coses molt diferents a l’editorial. De tot van resultar-ne dues pàgines plenes de dibuixos per tots els gustos. Aquí n’he fet un extracte també una mica “a l’atzar”. Hi ha algunes Ishtar, proves de kuzubi, en Gerard (massa adult; horrible!), proves de musdagurs, tidnums, un Galam, un kushu, un Nakki “versió ziti” i algun altre convidat imprevist…

Per cert, parlant d’imprevistos! Tinc una proposta de contracte per il·lustrar un conte! (Gràcies Cè!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Els esbossos de Kadingir (III)

hp3promo.gif
JA A LA VENDA!

Estic de programes de ràdio fins a les celles! (I això és bo, tot i que els faig sense cobrar!) Tinc un mític programa de cinema a Ràdio Vic, un esbojarrat DVG FM a Ràdio Pista de Balenyà i col·laboracions a l’Impàvids de Mataró Ràdio! M’ho passo bomba, i realment és un privilegi poder tocar tantes emissores a la vegada!

Vet aquí més esbossos de Kadingir (ja sabeu, d’aquells tres mesos a tot drap que vam viure amb en Jun tot dibuixant i planificant):

03_apuntzink.gif

(Clica-hi a sobre per veure-ho ampliat!)

Aquest és un dels meus favorits, resultat de debats amb en Jun sobre la ciutat de Zink i la seva infraestructura i els seus barris. El mapa original té una mida d’A3 i fins s’hi poden endevinar els barris i els sectors que en Jun em va citar de la ciutat. A dalt a l’esquerra hi ha una altra panoràmica esbossada de Zink i el perfil de la vessant sud de la mateixa. Hi ha un problema d’escala (el riu suposadament fa uns 11 quilòmetres d’amplitud), però era un esbós que no va anar més enllà. Properament, més!

I un caramelet del proper Potra:

hp4nunci.gif
A la venda al Saló del Còmic de 2007!
Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]