Tag Archives | Edu Pascual

Un altre estiu a la ràdio

De nou en antena. La ràdio segueix sent més que una afició, i toca seguir-hi donant guerra: Els primers anys a Ràdio Centelles, després a WorldWide Radio, col·laborant a Ràdio Taradell, Ràdio Castellar i Mataró Ràdio, algunes temporades a Ràdio Pista, un parell a Ràdio Vic, també a Ona fm amb alguna col·laboració a la SER, una a Ràdio Manlleu (aquesta última temporada al Causes alienes) i dos estius seguits col·laborant a Onda Cero (Catalunya), parlant de cine amb l’Eduard Pascual, al programa Això no és tot “edició estiu”.
Cada divendres de 7 a 8 del vespre per allà estarem…

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 3 ]

‘Això no és tot’, amb Eduard Pascual

Aquest mes seré comentarista de cinema voluntari al programa que l’amic Edu fa en absència de l’Oriol Parreño. Cada dijous, he, he!

De ganes n’hi ha, que el “mono de ràdio” ningú me’l treu. A veure com anirà…

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Dies de ràdio: Sobre l’Edu

Ahir vaig quedar amb l’Edu Pascual. Quants records! Ara treballa a Onda Cero, al programa Això no és tot, content com un pèsol i fent el que de debò li agrada! Ens vam conèixer a través d’en Jun, a l’Impàvids de Mataró Ràdio, que aleshores presentava l’Edu. (En aquells temps jo tenia un peu a l’NSDQEP! de Ràdio Vic i un altre al DVGFM de Ràdio Pista.) Vam acabar col·laborant junts a Ona fm: L’Edu duia el John Tatxuela i jo l’Ohà!, i tots dos col·laboràvem recíprocament al programa de l’altre. Més enllà, vam estar junts durant dues temporades (ell en antena i jo entre bambalines) quan ell presentava el No t’he sentit! que es feia a la mateixa emissora. Grans moments i millor persona! No cal dir que vam intentar arrencar algun projecte plegats, però no hi havia efectius econòmics interessats per part de les empreses on ens coneixien. M’alegra molt que segueixi al món de la ràdio professional i volia aprofitar l’avinentesa per recordar a tothom que aquest home també canta als ThEsfinters i que la seva veu és una autèntica delícia! (A més dibuixa! Va col·laborar a un bon grapat de Harry Potra!)

És un tro d’home inoblidable!

😉

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]