Tag Archives | Els Pastorets

No som Pastorets

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Demà, Reis

Els Reis ens duran un regal en forma d’epíleg de Cap calent (ja aviso), però avui em feia il·lusió ensenyar aquesta felicitació d’any nou pel grup El Triquet de Centelles, on he revisitat en forma “esbossada” (copiant una tècnica mescla de dibuix en viu i digital d’en Quim Bou) els tres personatges d’una il·lustració que vaig fer el 2001:

Postal Any nou Triquet

Aquí la il·lustració original del 2001 (reacolorida el 2006, i que encara vaig tornar a remenar el 2009 o així):

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]

Nadal de reciclatge (1): Els Pastorets

Pels Pastorets, aquest any he recuperat el dibuix que vaig fer el 2001 i l’he ubicat en un nou entorn a dues tintes (hem d’estalviar, que la tinta va cara):

Pastorets

I la veritat és que el mateix format ens podrà servir uns quants anys més rotant el color de les tintes!
🙂

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 2 ]

Una de teatre

 

fillamarptt.jpg
fillamargagclasse.jpg

Visca el teatre!

En tot cas, aquest és l’Elixir de la Joventut que gaudeixo aquests dies. El teatre com a afició i com a passió. Encara que no surti tan bé com voldríem ni tot siguin èxits. Però anem a passar-ho bé i a intentar transmetre aquest sentiment ple de vida i motivació des de l’escenari. (Es nota que els assajos de l’última setmana ens estan anant de cul, oi?) Un cop més, aquest cap de setmana… Teatre!

La filla del mar d’Àngel Guimerà, que el grup Amics de Balenyà posa en escena a l’Ateneu de Els Hostalets de Balenyà el primer cap de setmana d’octubre.

Serà una ocasió molt especial per veure a l’escenari una obra que, per diversos motius (canvis al repartiment, imprevistos d’última hora…) portava més d’un any endarrerint-se.

Una història amb una primera part tendra, còmica i desenfadada, que desemboca en un fatídic mar d’insolidaritat, rascisme, innocència trencada i amors apassionats. Tot en una obra on una joveníssima veterana del grup fa el seu primer paper protagonista, secundada per un bon grapat de veterans de l’escenari de l’Ateneu i d’altres col·laboracions especials.

Es farà els dies 5, 6 i 7 d’octubre (a les 10 de la nit, altre cop a les 10 i a les 7 del vespre, respectivament), i en principi no hi ha previst fer cap repetició.

Res més per ara! Deixeu-vos endur per les onades…

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 4 ]

I demà…

Ja toca! Avui la revetlla i demà Nadal!

I, no obstant, funciona:
És un orgull constatar que aviat farà falta tornar a posar en línia els últims desvaris del programa de ràdio de cinema que fem a Ràdio Vic, l’NSDQEP. Cada dos programes en surt un de prou rodonet! I, no obstant, agraden (a minories, però agraden!). Els convidats que vénen en surten contents, ens feliciten per un programa irreverent, mig-improvisat i ple d’errors tècnics (“que són el seu encant”, diu el director d’un programa de cinema per a televisió). Per primer cop en la història del programa (10 anys!) comencen a sortir-nos col·laboradors de sota les pedres! (Dos de fixos, l’habitual Max i el nou Sergi; i tres de rotatius, el comentarista de Ràdio Taradell Pep Anton Vallbona, l’especialista en crònica negra Glòria Bernet i el realitzador de curtmetratges Dani Feixas.) La veritat és que estem molt contents, i esperem anar millorant la qualitat. Només ens fa por que la ràdio es professionalitzi la temporada vinent, perquè correm perill de sortir fulminats d’immediat (cap emissora professional apostaria ni un sol euro per un programa minoritari).

I el grup teatral El Triquet m’ha demanat que revisités la il·lustració que vaig fer-los el 2001, la del llibret i el rètol de Els Pastorets! El 2003 la vaig acolorir i enguany li he fet un petit repàs (d’aquí tres anys la refaré sencera o la canviaré totalment, apa):

pastorets06.gif

(Penso que ja queda bé, pel tema que toca!)

B O N  _ N A D A L _ A _ T O T H O M/a!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]