Tag Archives | Itàlia

Ai, els Alps! I Turí!

Vinga, més punts de llibre! (Entre assaig, ràdio i còmic mai no fa mal alguna actualització!) L’última visita a Itàlia no hauria estat el mateix sense tres dies als Alps francesos. L’aire net d’allí, els espais oberts i la pluja dels vespres va ben desvetllar-nos i ajudar-nos a suportar la calor… Bardonecchia…  La Vall Estreta, l’Àguila Roja, el Llac Verd, el campament d’escoltes en biquini… Molt bonic tot!

Però, ai-las, La calor que havíem trobat a Venècia la vam retrobar (i augmentada) a Turí! (La ciutat cada cop més familiar que ja ens va acollir l’any passat!)

Ai, Turí! El Sant Sudarí suant tinta (de la calor, que no el vam ni visitar); el magnífic parc de Valentino (amb un Jardí Botànic esplendorós); la terrible església de la Consolata; la Mole; la bibliòfila Via Po; la dominant església de Superga; els enormes carrers comercials… M’ha agradat tornar-hi… Però l’any que ve espero anar-hi a l’hivern! Visca Turí, que pensava que era massa calurosa fins que el retorn a Barcelona va mostrar-me quina de les dues ciutats era capaç d’estabornir de debò com un cop de puny d’aire bullent!

I ara cada dia a la ciutat comtal a treballar… Quina calor fot, aquí!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 1 ]

Ah, la majestuosa Venècia!

Bentornat i atrafegat… (Resulta que participo a l’obra musical de la Festa Major d’enguany, que repetim però a Centelles el Germans de Sang de fa un any, i acabem de començar a assajar a un mes de la reestrena, com aquell qui diu…!) Treballo, a més, a la ràdio, sí. Però no pas fent l’Ohà! Aquest any ningú dirà “bon dia” en japonès! (Enyoraré tota la colla que va col·laborar-hi i l’eixelebrada Lou, i tant!)

Sense més vacances, però satisfet per l’estada a Itàlia. Ben aterrat i amb barret nou!

Ah, Venècia… Ciutat cinematogràfica i opressora, que t’estreny en els seus carrers atapeïts per deixar-te anar a cada plaça que per sorpresa t’assalta en el moment menys esperat. Ciutat de canals i gòndoles on el temps s’estanca amb enyorança i els rius de vianants circulen fora de l’aigua. Teulades somiadores i amb brutícia als racons… Un espai que et dóna el que hi portes; exactament el que n’esperes, ni més ni menys. Bella decadència de colors gastats, ideal per estrenar-hi càmera de fotografiar! Olors fortes, carrers estrets, parets caduques i aigües brutes que engoleixen els misteriosos graons sobre els quals aparquen les embarcacions. Ei, i ja estic a punt per tornar-hi en una altre època, amb un clima més fresc i oportú!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 3 ]

A un dia… d'anar-me'n de vacances

Això ha estat una bogeria! Vaig tant de cul que no he pogut actualitzar. I em sap molt greu, ho confesso. Pensava que acabant els exàmens tindria temps per tot, però ha resultat el contrari: Munts de petits encàrrecs acumulats, feinetes pendents… Tot a l’hora! Teatre, còmics, portades i caràtules. Això sí: Ja sóc doble-llicenciat! I mil coses pendents, com respondre mails o similars (PER CERT, que sembla que el correu “Jan[ensaïmada]deuvosguard.com” no funciona i no hi rebo res! Suposo que m’ho arreglaran aviat però caldrà buscar alternatives!). En plena voràgine i tenint en compte que durant l’agost treballaré, només podia fer una cosa sensata: Demà me’n vaig 10 dies a Itàlia. Turí, Milà, els alps i Venècia. Ah, Venècia!

Espero tornar amb les piles recarregades, temps per tot i solventar les webs pendents i similars on m’he embolicat!

😀
Que no sigui res! Arrivederci!

(Els que sigueu per Osona no deixeu de visitar les Nits de Cinema Oriental! Genials!)

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 3 ]

Jun's not there!

En Marc ha tornat a donar senyals de vida des de NY.

La meva germana ha tornat d’Itàlia i de l’aventura de l’Erasmus.

Jo m’estic independitzant amb la parella mentre busco feina…

Però en Jun… no hi és!

Els qui visiten sovint la web del deuvosguard.com s’hauran adonat que en Jun està bastant absent. Algunes persones m’han demanat “I què us porteu entre mans?”. Doncs ara us ho dic: Res. Tot el que tenim a mitges de moment està en “pause” perquè en Jun va sortir-li un imprevist que no ve al cas i va quedar ben destarotat a nivell laboral. Ara el problema és que no aconsegueix agafar el ritme normal… I aquí entro jo, amb un webcòmic (ara que ja fa un mes que no el veig):

junsnotthere.png

Si sou dels que us trobeu en situacions similars… No us quedeu amb les mans plegades! Ara toca aprofitar el temps lliure dels projectes “encallats” per tirar-ne d’altres endavant (per la meva banda, curts, viatges i teatre). Però aprofito l’avinentesa per animar en Jun a anar reprenent els temes aturats!

🙂

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 18 ]

Anunci 2 de 3

Gats de tots els colors… Entre Gats.
v2_NunciOC2.jpg

Per cert! Aquest cap de setmana he estat a Torí per primera vegada. Podria fer-ne uns quants còmics, de l’experiència! Moooolt rebé! Llàstima de la quantitat d’hores perdudes anant en avió a Milà i d’allí agafant trens i autobusos a Torino… Tot sigui per estalviar alguns calerons!

Mostrar l'entrada · Comentaris [ 0 ]