Feliç de ràdio

Diuen les males llengües que sempre veig només les coses negatives del programa de ràdio sobre cinema que fem a Vic… (Cosa que és mentida!) Avui ha anat molt bé i no m’estic de dir-ho (i això que fins dilluns no tenia pensat actualitzar el bloc!). El cas és que teníem de convidat en Joanot Cortès, un dels guanyadors importants de l’última edició del concurs de curts de Vic, i ha vingut a parlar-nos del seu premi. I ens ha fet un regal: Ha preestrenat el seu últim curt (de 4 minuts) al programa! En directe. He d’agrair efusivament la col·laboració de Dani Feixas, que ha fet una feina genial com a narrador dels fets. Estic encantat de com ha quedat l’experiment i molt animat pels resultats. A més, avui hem pogut currar-nos una intro i tot ha entrat a temps (només ha fallat el telèfon, però hem improvitzat un sistema alternatiu en directe!). Penso que ha estat un programa de la categoria RODONETS DELS BONS!

nounsdqep.jpg

Gràcies a tothom! Fabuloses les intervencions de la Glòria, que sap tot el que ens cal saber a l’instant (Per ella sabem que l’Scarlett és soltera! Ull! Que ve a Barcelona!)! Genial Puvill, que quan està animat i fa veus (tant a la intro com fent la Nena del Faune) es menja en patates qualsevol imitador! Precís Sergi, que malgrat els problemes i els seus retards ve peti qui peti i porta la secció a punt per tirar-la quan toqui! Sublim Dani, que avui ha sabut dur com ningú el rar experiment d’estrenar un curt a la ràdio! I moltes gràcies a en Max i el seu humor surrealista! I a en Quim per trucar-nos i fer conya amb la pel·li 300! I a la complicitat d’en Joanot (ha costat però ha vingut) per participar del to del programa i saber avançar-se a nosaltres i tot!

Ja sabeu, cada dijous de 9 a 2 quarts d’11, NO SÉ DE QUÈ EM PARLES!
(I es pot sentir en directe per Internet!)

dvgfm.gif

(Ah, i puc estar doblement content perquè el programa dels dimarts del DVGFM de Ràdio Pista de Els Hostalets de Balenyà també va quedar prou rodonet i amb algunes improvitzacions brillants! Una setmana amb ratxa d’encerts!)

, ,

0 Responses to Feliç de ràdio