'Girls'; la invasió dels Luna

Avui és cap d’any. Alguns treballant, altres bebent… Toca parlar d’un thriller! (No em demaneu el motiu, que jo no escric el guió!)

Planeta ofereix als amants del terror de culte l’impressionant col·lecció de Los Muertos Vivientes, una sèrie oberta que té molt a dir i nous horitzons a obrir. I en la mateixa línia, però apostant per la ciència-ficció, ha editat ja la primera compilació de Girls dels germans Luna, que ens porta a un poblet rural nord-americà (el típic on tothom es coneix i es diu de tot a l’esquena) on la vida dels habitants canvia quan un d’ells es topa amb una noia nua a la carretera.

És la primera d’un seguit de noies que torbaran la tranquil·litat dels vilatans i atacaran les vilatanes amb objectiu d’estendre els seus gens. No cal dir que els sentiments ocults entre els veïns es faran molt presents en una història que beu molt de Els nens de les panotxes, La invasió dels ultracossos i Species. Joshua i Jonathan Luna, d’estil marcat per la seva tècnica de coloració digital, en publiquen un nou capítol cada mes, i als EUA ja tenen una segona recopilació a la venda. Exemple de serialització de qualitat, amb tractaments realistes i personatges sòlids, en la línia de la nova onada de sèries de televisió que triomfen al seu país (i al nostre).

I somiant amb noies nues d’un altre planeta, aprofitem per desitjar un bon any nou a tothom!

Luna, Joshua; Luna, Jonathan. Girls: Concepción. Planeta, 2006. 144 pàg. 12€ | Color

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari