Coses amables, coses rabioses i els Òscar

Vinga, un webcòmic familiar:

webloc23.gif

(Gràcies pel CD que em vas passar, Kal! Funciona!)

Pel que fa a l’actualitat, moltes coses a la cuina. A veure si queden ben cuites! (Una, és clar, és que hem començat els preparatius pel nou capítol de Harry Potra pel Saló del Còmic!) Quan més coses estiguin al dente o gairebé, ho comento aquí…

Va, una que m’ha fet il·lusió, vinga; per segon any hem estat convocats a al tertúlia sobre els ÒSCAR a Ràdio Manlleu (al costat de “peixos grossos” com en Lluís Bonet, crític de VERSIÓ RAC1 i LA VANGUARDIA). Teníem poca cosa interessant a dir, però fa gràcia que ens tinguin en compte! (Per què parlo en plural? Perquè ens han convocat a mi i a en Marc, “l’Equip NSDQEP”, que presentem un programa sobre cinema o alguna cosa similar a Ràdio Vic. Però la veritat és que hi anem pel menjar; és més, l’any passat en Marc ni va parlar perquè no tenia micro i va dedicar-se només a la teca!) Aquest any, el programa ha estat un xic més boig que el de l’any passat (boig en el sentit que anaven intervenint un “Torrente” clònic i un “Fauno” clònic) i amb més participació telefònica. (Regalaven edicions especials de Crash en DVD!)
I ara…

Coses que fan ràbia

– Que hagin anunciat que la pel·li Grindhouse del tàndem Tarantino i Rodríguez arribarà a Europa en dues parts i sense els falsos tràilers que tindrà aquesta falsa doble sessió als EUA. Si la cosa és així, tots a comprar el DVD importat!
El més graciós és que ho argumenten dient que a Europa no hi ha el costum de veure “dues sessions” com als EUA dels 70 (que és el que la pel·li recrea). Emmm… Perdó? Quan jo tenia entre 7 i 12 anys, al cinema local del meu poble hi feien sempre dues sessions! Sempre! Amb tràilers i algun curt intermig eventual. Just com als EUA als 70! Si no saben de què parlen, que callin, coi!

– Que les companyies de telèfon puguin fotre el que els roti amb les tarifes perquè vivim a un país que és Can Pixa (i que incomprensiblement encara hi hagi persones que no entenen perquè alguns territoris se’n volen independitzar; tot està relacionat! I sí; més avall parlo dels trens).

– Que ja es doni per fet que l’Indiana Jones HA DE TENIR un fill a la nova pel·li. Cal? És més, CAL NOVA PEL·LI? En tot cas, es diu que l’actor escollit per fer d’Indy Jr. seria Shia LaBeouf (home, un aire el pot tenir, però és que una pel·li amb el sr. Lucas al darrera fa desconfiar de tot):

– Que Renfe segueixi anant com va. Vergonyós. Animo a tothom a no comprar bitllet, no només els dijous. I si passa el revisor, se li compra escatimant al màxim (dient que heu pujat a estacions potseriors a la vostra), i pobre d’ell que se’ls acudeixi intentar multar-vos! Foteu el crit al cel contra la situació del transport i que no toquin més els ànims dels passatgers. A cridar i protestar, que sembla que és l’únic que entenen. Apugen els preus però no milloren res, “ans els contrari”. Doncs ara ens toca a nosaltres viatjar gratis, què coi!

– Que els ÒSCAR (ara sí), hagin optat pel cinisme i premiin un Martin Scorsese de capa caiguda en comptes d’altres grans mereixedors. Little Miss Sunshine millor guió original? Homeeee, la pel·lícula té uns grans personatges però molt poc explotats (i ofereixen molt)… i segur que d’això també en té culpa el guió, no? Bé, bé, contra gustos colors! O sigui que cadascú és lliure d’aplaudir o criticar el que vulgui, però em veig a venir que és una Gala que tampoc haurà convençut a ningú al 100%.

– Que Cuatro no hagi emès la cerimònia perquè la tropa de Polanco prefereix fer calés a través de la privada Canal + és una vergonya. Però és que ni el resum. Una oportunitat per fer audiència (que en necessiten) i la llencen al cubell de les escombraries. I a sobre els pobres ens hem quedat sense resum de la gala!

, , , ,

0 Responses to Coses amables, coses rabioses i els Òscar