L’erotisme de Manara torna

Va, va, va, que llavors critiquen aquesta secció de ser massa “familiar”! Fem una ullada a un producte més pujadet de to, dedicat a webs veïnes com El Diari Vermell o Tias Buenas!

I és que Planeta està recuperant clàssics a dojo de tot tipus: des de la deliciosa recopilació “definitiva” en castellà de Carlitos y Snoopy, per a tots el públics, als còmics eròtics per a majors de 18 anys d’un autor clàssic; Milo Manara.

Milo (en realitat Maurillo), va néixer fa 61 anys a Luson (Itàlia), amb vocació de pintor. Mentre estudiava arquitectura a la Universitat de Venècia va publicar la seva primera historieta; Genius, primer esglaó d’una obra allargassada. Al llarg dels vuitanta Manara va guanyar popularitat per les seves obres eròtiques (algunes adaptades a animació i en telefilms) farcides de nimfes femenines d’aspecte innocent i burleta, tot jugant amb la provocació, els desitjos i els tòpics, amb una marca d’autor molt envejable. Havent esdevingut un clàssic indiscutible d’un gènere sovint proscrit, ara té el luxe que Planeta li dediqui la Biblioteca Manara, que va començar el setembre amb El Clic 1 i 2, i ha seguit amb El perfume invisible 1 i 2, Kamasutra i Rendez-vous fatal.

Una sèrie ideal per caldejar la suposada fredor d’aquests dies.

Manara, Milo. La Biblioteca Manara. Planeta, 2006. 11€/l’àlbum. 48 pàg. | B/N i/o Color

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari