Extra: Llarga vida al ‘Capicua’!

Angie promocionant el Capicua
Editat el 2019: la web elcapicua.cat ja no existeix!

Ei, gent de l’ECEC! Sóc l’Angie! M’he quedat sola ressenyant, però intentaré seguir-ho fent de tant en tant, tot redactant…
Començo amb El Capicua! Quina gran sorpresa en temps de crisi! Una revista satírica en català (ja me n’he comprat un parell de números), que ja porta més de 20 exemplars a l’esquena. Hi ha grans gags i molt humor (comprovat i contrastat), tot i que també m’ha donat la sensació que encara ha d’acabar de trobar la seva fórmula. I no deixaré de donar-li el suport que mereix perquè segueixi el seu periple. Me n’agraden molts continguts, les idees, la textura i, sobretot, el potencial!
L’única pega (per mi) és l’excés de lletra, i això es nota fullejant la revista (ho he comprovat amb els companys de pis, que em diuen que veuen massa lletra molt junta i poca imatge). Que pot ser densa, sí, però no ho hauria de semblar. Tot plegat forma part de trobar el rumb, clar. Potser afegint grafismes, rotant autors, renovant l’estètica, fent enquestes via xarxes socials… Aquest excés d’informació també es fa notar a articles d’opinió o d’anàlisi “seriosa”, que crec que no acaben d’encaixar amb el tarannà satíric que professa El Capicua. Ja està bé que es parli del pop català o de la cartellera, però en el context de la revista estaria bé fer-ho amb humor, amb el punt de sàtira que l’hauria de caracteritzar. Per a continguts d’anàlisi rigorós, ja hi ha moltes alternatives qualificades.
En conclusió, és una revista amb rialles i grans idees, ben capaç de trobar el seu públic tot i els temps que corren. Sóc molt conscient de la realitat que tenim, eh? Ara mateix s’exigeix voluntarisme i sacrifici, i per això els animo a reaccionar ràpid enfront una demanda poc engrescada. I només vull ser una crítica constructiva; una opinió d’una lectora qualsevol. (O sigui que tampoc cal que ningú em faci cas, eh? Ni ho pretenc, ni tinc l’autoritat suficient!) En tot cas, no deixeu de créixer i innovar! Va, foteu-li canya i que aquest any tingui un capicua exitós!

Angie

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari