Mode a prova d'errors

Hola!

En Jun m’ha dit que a poc a poc està ressucitant el seu DVG, que després de l’arrencada del nou any no han parat de sortir imprevistos i les bases de dades se li havien desquadrat deixant tot el web potes enlaire! (O sigui, la seva web central i totes les derivades!) Però sembla que anem recuperant la normalitat. Ara només li faltarà anar actualitzant el seu bloc al ritme habitual de seguida que comenci a anar alliberat de feina! Toquem ferro…

😉

PatgeGEN2008.jpgPer la meva banda, durant els dies que hi ha hagut problemes he perdut un parell de posts, però suposo que miraré de resumir el que volia explicar-hi el més aviat possible.

Parlant d’errors: No ho he pogut evitar i vaig tornar a ser patge un últim cop! Al poble, per la cercavila, ara fa una setmana i pico. Res espectacular, ja que estava un xic marejat i no vaig gaudir-ho gaire, però em feia il·lusió tornar-ho a fer per si en el futur la feina i altres obligacions ja no m’ho permeten! Tot un error; vaig acabar fet una sopa i sense esma per anar al sopar de patges post-rua! Però, en fi, almenys vaig satisfer el desig! O sigui que no em puc queixar!

🙂

Per la resta, com us prova el nou any?!

,

7 Responses to Mode a prova d'errors