Només en queda una…

Acabo de tornar de fer la penúltima funció. Ha estat molt emocionant i ha sortit ben rodona. Demà toca l’última. És trist, però la cosa s’acaba. De debò que la setantena de gent que hi participem ho trobarem a faltar…

I ara l’anècdota: Aquest cop sobre Internet i la seva màgia. Gràcies a la Xarxa, la _Mò_ i l’Arkitekt coneixen el DVG. I gràcies al DVG van visitar el meu weblog. I gràcies a això avui han vingut a veure Entre Gats! Ostres, m’han deixat totalment fora de joc! No esperava pas que algú arribés a venir arran de seguir la crida del weblog! I celebro que els hagi agradat l’espectacle! M’ha fet moltíssima il·lusió! Això és un èxit absolut, molt més del que jo hauria pogut imaginar, i que fins i tot ha arribat a esquitxar aquest màgic i visitat DVG que en Jun condueix! (I la _Mò_ i l’Arkitekt estan d’acord amb mi que si en Jun no ve demà es perdrà una obra fora de sèrie! Apa! Que ho sàpigues, Jun!)

A més, m’han fet l’honor de ser l’únic actor de l’obra que ha firmat un autògraf, per ara! Moltes gràcies per haver vingut i celebro que us hagi agradat! (I us demano disculpes perquè he estat incapaç d’escriure bé els vostres noms! Ella m’ha dit “amb accent obert” i va i jo li foto tancat, i a ell li he dit “amb K, oi?“, i va i li foto només una K! Ostres, ho sento, però després de cada funció acabo ben atabalat i fora de joc! No dono per més! Miraré de compensar-ho d’alguna forma, refent la dedicatòria o alguna cosa així, que és el mínim que puc fer! Merci per haver vingut, de debò!)

,

0 Responses to Només en queda una…