Nominació Premis ComiCat i nou bloc

He estat a l’estranger uns dies… Ja rumiaré si penjo fotos, que la costa ha estat completeta: Amsterdam, Londres, Venècia, Udine, Verona i Turí. (Aprofito la falta de feina per moure’m una mica, clar!)

I he tornat just per visitar el Saló del Còmic i assistir a reunions que tenia pendents i… em trobo amb una gran sorpresa quan la Meri m’ha comentat que estic nominat als Premis ComiCat! Ostres, un reconeixement així ja és tot un premi! Surto a l’apartat de webcòmic, juntament amb cracs que em donen mil voltes com Cornuts (grandiós Aleix Saló!), Hotel Porquí o El Tentacle (d’aquí, de la meva mateixa comarca!).

I aprofito per agrair la nominació i convido a tothom a anar-hi a votar (no pas a mi, s’entén, que tinc ben assumit que hi sóc com a farciment, i amb això ja estic ben content)!

I… més:

Per fi la revista El Còmic de la premsa comarcal té bloc propi! Hi penjaran totes les pàgines de forma periòdica de cada número a mesura que vagin sortint. (Amb alguns mesos de retard podreu trobar la meva pàgina de ressenyes aquí, amb una mica més de resolució, com sempre.) Així que ja podeu veure la pàgina que he fet aquest mes, on estreno la secció “Entrevistes (en còmic)“, dedicada a en Quim Bou (que també està nominat als Premis ComiCat).

One Response to Nominació Premis ComiCat i nou bloc