Oli de cop

Ja m’he embolicat a substituir algun actor que va malament d’horaris per assajar… Ara sortiré de secundari a GERMANS DE SANG i a la FILLA DEL MAR, amb el grup de Els Amics de Balenyà! Apa! Tres obres en un any! Això és nou…

🙂

gersang5.jpg

Per la resta… Tinc un company de fatigues desaparegut en combat! Ais…

junout.png

Oli de cop: L’altre dia vaig assajar amb l’Arnau, el prota de GERMANS…, i em vaig fúmer una bona nata a la mà. A l’instant vaig posar-me oli de cop a la zona afectada. Ostres! I funciona MOLT. (Feia temps que no l’utilitzava JUST DESPRÉS d’un cop.) Ep! Animo a tothom a provar-ho… Visca els remeis de tota la vida!

Tan de bo l’oli de cop arreglés això: L’ordinador ha dit prou per segon cop en menys d’un any… Es nota que fa cinc anys que no en canvio la placa base i ara ha decidit petar. És el que té això de ser un aparell utilitzat a diari… Però ara he d’estar a un ordinador provisional i dedicar el sou d’un meset de dibuixos a restaurar-lo de zero. (I la feinada que he tingut recuperant el material en què estava treballant ha estat de por! Visca les nits en blanc… Intentaré seguir actualitzant tot i no tenir ordinador, però.)

, , ,

0 Responses to Oli de cop