Petites grans aventures

Empatx: S’estrena Herois a TVC la mateixa setmana que Spiderman 3.
HEROIS.png
Vejam què tal…

Videojocs: Fa temps que no videojugo. Ja ho vaig dir en alguna entrada anterior, però és que segueixo recordant les hores passades, de més menut, davant la pantalla, i realment en tinc bons records. I estic obsedit a defensar que “no és el mateix” que viuen els videojugadors d’avui dia! (Val, alguns aparells tipus Wii o les pistes de ball DDR estan variant el panorama, però tot i que de tant en tant surt algun joc de gràfics d’infart i història interessant, sóc un nostàlgic d’aventures gràfiques i d’hores perdudes explorant escenaris enormes amb multitud d’opcions a provar…)

Ja he parlat algun cop dels meus favorits…
Quanta nostàlgia! Va, dos més:

LBA – Little Big Adventure

Aventura gràfica en 3D amb dues parts a la venda (es diu que n’hi ha una tercera en preparació). Recordo moltes hores acompanyant en Twinsen a través de diverses illes per fer complir una profecia i derrotar el dolent de torn, alliberant de passada una deesa oblidada que és qui li donava els poders (podies llençar una mena de bola de foc i moure’t amb molta llibertat pels escenaris, fins al punt de trobar camins alternatius que solucionar una situació). A la seqüela, l’Univers creixia i anaves a la lluna i a un o dos planetes més per ajudar a diverses races alienígenes oprimides i, de nou, lluitar contra el dolent de torn renascut. Es veu que la tercera part, si la fan, explicarà les aventures del fill d’en Twinsen (a la segona part la seva dona està embarassada, esdevenint l’heroïna favorida de la saga). Una altra gràcia: La perspectiva era isonomètrica tot i el disseny de polígons en 3D…

Pàgina en espanyol del videojoc a la Wikipedia amb més enllaços interessants.
Vídeos al Youtube amb friquis passant-se el joc sencer. El primer i el segon.

La Abadia del Crimen

Aventura gràfica espanyola mig-oblidada que ha retornat gràcies als mòbils! (Es veu que te’l pots descarregar i jugar-hi.) Impressionant. Perspectiva isomètrica adaptable a diversos tipus de pantalles de color… Mooolt vell però encara actiu. (Estava inspirat en EL NOM DE LA ROSA i és considerat el millor videojoc fet a Espanya.) Doncs bé, hi ha una versió remasteritzada disponible gratuïtament i n’estan preparant un remake en 3D! Ep, i si algú el vol provar, que no es perdi la millor solució d’aquest videojoc que es pot trobar en línia! Eps, i aquí vídeos al YouTube amb una solució… I un enllaç per baixar-se un altre vídeo de la solució… (Aquest joc també permetia arribar a diversos punts seguint camins lleugerament diferents.) I, apa, mapes: l’abadia, l’Scriptorum i el laberint de la biblioteca!
I això no és tot! Vet aquí uns altres que en preparen la seqüela!

Per saber-ne més, la informació que hi ha a la Wikipedia.

0 Responses to Petites grans aventures