Tema curt: Òscars

Iupi! Després de treure notes excel·lents a l’assignatura d’Anàlisi Audiovisual i amb l’experiència d’una dècada fent programes sobre cinema a diverses emissores no-professionals, aquest cap de setmana tinc una nova cita: Col·laborar al programa dedicat als Òscar que fa Ràdio Manlleu! Quin mono de ràdio tenia, ara! (Ja té pebrots que treballi en un mitjà professional on em tenen restringit amb temes tècnics, darrera bambalines. Doncs apa, això fa que m’agafi amb més ganes una escapada a Ràdio Manlleu! Que fa il·lusió que algú pensi en tu de tant en tant!)

I fa doble il·lusió quan al programa hi intervenen personalitats reputades com JA Bayona (director de El Orfanato), l’equip de DDT (guanyadors de l’Òscar al millor maquillatge per El laberinto del Fauno), Àngel Sala (director del Festival Internacional de Cinema de Sitges) o Gemma Ruiz (reportera cultural de La nit al dia).

😉

Que vénen els Òscar! (Clica a l’enllaç si vols tenir el PDF amb la porra oficial!)

Apostes?

(M’acaba de venir nostàlgia de quan fèiem el programa especial dels Òscar a Ràdio Centelles, WWR o Ràdio Vic, que enguany s’anomenaria “No Sé De Quin Òscar Em Parles 2008! Especial sobre els premis de l’Acadèmia de les pel·lícules del 2007!”… Ais! Ens encantava fer un embolic a tothom!)

Parlant de programes de cine… En Quim, la Glòria, en Xevidom, l’Aleix i companyia han estat reconeguts pel seu gran programa de televisió sobre cinema! (On he tingut el plaer de col·laborar en alguna ocasió, cosa de la qual ara fardaré més que mai, clar!)

,

9 Responses to Tema curt: Òscars