Rajoy i Zapatero, secundaris

Recerca és una editorial mallorquina que s’arrisca amb propostes sorprenents com Serenity en català. Malauradament, la distribució no ens deixa gaudir de les seves publicacions com voldríem, per la qual cosa Recerca és l’editorial a recomanar pels Salons de còmics, perquè tothom qui pugui arribar-s’hi tingui present descobrir-la.

Parlem de la seva novetat principal d’aquests dies: Vórtice, una minisèrie de 3 números (un primer arc argumental) en format comic-book i 100% autòctona, amb protagonistes inspirats en personatges de ficció del còmic clàssic espanyol, convivint entre secundaris reals de l’actualitat (Rajoy i Zapatero, sense anar més lluny, apareixen al primer número per retratar l’enfonsament del Prestige i la caça de terroristes).

Un èpic enfrontament entre forces de l’ordre, éssers sobrehumans i un científic que té la dissort de dir-se Aznar de cognom. Una sorpresa refrescant amb potencial revulsiu, que guionitza “El Torres” (Mala Impresión, CvO o Zombies! Eclipse of the Undead) i il·lustra Antonio Vázquez (Transformers, Underworld o les portades d’Star Trek Classic).

“El Torres”, Juan; Vázquez, Antonio. Vórtice. Recerca Editorial, 2007. 3 números de 30 pàg. 2’50E | B/N

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari