Saló del Còmic a la vista!

nullOstres, tenim el Saló del Còmic a sobre i no li hem dedicat cap article! I això que té un dels cartells més interessants dels últims anys!
Va, quatre apunts ràpids (ei, que si voleu saber com arribar-hi i tot això, visiteu la web oficial!):

No sabeu què comprar? A banda del primer interessant que et pot venir al cap, com Bone (Astiberri), Watchmen (Planeta) o Tom Strong (Norma), hi ha un munt de novetats que cada editorial comença a explotar a partir de ja! Però en tot cas, segur que l’opinió dels veritables entesos, els consumidors de còmics, prevaldrà… Tothom al Fòrum DVG a recomanar:

Fòrum sobre còmics
Quin és el vostre còmic (o manga) preferit?
Quin còmic llegirieu si el poguessiu aconseguir ara mateix?
ATENCIÓ, PREGUNTA (Última lectura cómico manguera…)

I si no en teniu prou, reviseu les recomanacions fetes en aquesta secció mateix.

Celebracions interessants i a tenir en compte: Norma celebra 30 anys, El Jueves 25, La Joso també 25 i Planeta DeAgostini Comics 20. Compte, que ens empatxaran de retrospectives (i que mai van malament, eh?).

Artistes de nivell que circularan per allà dia o altre: gairebé tota la plantilla de El Jueves, Joe Sacco, Quim Bou, Howard Chaykin, Jimmy Palmiotti, Alex Robinson, Enrique Breccia, Gipi, Amanda Conner, Étienne Davodeau o Christophe Blain. (Amb un llarg etcètera d’habituals autòctons, clar!)

I algunes curiositats més: 16.000 metres quadrats de superfície, entrada a 5 euros, exposicions dedicades a Astèrix, al còmic valencià i a historietes sobre la Història de Catalunya.

I apa, a preparar la cartera, que patirem! Per més informació, consulteu el PDF del Saló clicant aquí.

Ens veiem allà, suposo!

PC: Que no, Jun! No penso dir res de l’estand del Deuvosguard i de tot el que es podrà comprar allà! Mira que ets pesat, eh?!

,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari